Bereiken: januari 2017

Cartoon texturen onderweg voor Pocketmine en Windo..

Minecraft gaat diverse cartoon texturen toevoegen aan gezichten van mensen, dieren maar ook de blokken. Hieronder vind je een aantal screenshots van hoe het eruit komt te zien. Voorlopig zijn deze textures alleen beschikbaar voor de Minecraft:Pock..

Minecraft 1.11.2 beschikbaar

De 1.11.2 versie groeide snel vanaf de 1.11.1 versie omdat er nog wat bugs naar boven gekomen waren, vandaar dat we direct de 1.11.2 versie plaatsen.Het hoofddoel van deze update is om een aantal bugs te verhelpen, maar ze hebben ook de tijd genomen..

  • 2017-02-11
  • 2558 Bekeken
  • 6 like

Hoe sterk is een Minecraft speler?

De sterkste man ooit? Minecraft is een spel dat niet altijd voldoet aan de natuurwetten die je tegenkomt in de echte wereld. Stenen kunnen zweven, door twee emmers naast elkaar leeg te gooien ontstaat een oneindige waterval waar je..

  • 2017-01-28
  • 2376 Bekeken
  • 5 like

Minecraft krijgt een nieuwe launcher

De Minecraft Java versies (Windows, MacOS en Linux) krijgen binnenkort een gloednieuwe versie van de Minecraft launcher. Toegegeven, de huidige versie van de Minecraft launcher ziet er vrij oud uit. Het doet wat het moet doen en de launc..

Ontvang wekelijks onze verhalen van ons in je inbox.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, updates en trends rondom Minecraft. Mis niets van dit populaire spel!

Elke week de leukste artikelen

Elke week de beste Minecraft-verhalen! Mis geen enkel leuk artikel en blijf op de hoogte van alles wat er speelt.