Bereiken: april 2017

De ultieme Minecraft PC

Als je dacht dat jouw PC met die paar LED-ventiloren cool was, dan heb je deze constructie van Microsoft-kunstenaar Spencer Kern nog niet gezien. Wedden dat je die wilt hebben? Kern heeft de pc niet alleen van de grond af aan opgeebouwd, hij hee..

Snapshot 17W14A - Papegaaien!

Met de komst van de snapshot 17W14A is ook tevens de 'Parrot' (papegaai) geïntroduceerd. Wat feitjes over de Parrot's: Ze kunnen getemd worden (met koekjes)Zodra getemd zullen ze je volgenJe kunt ze op je schouder dragenZe kunnen dansen!Ze spawnen..

Minecraft Marketplace en valuta

Microsoft heeft het plan om de Minecraft Marketplace te gaan introduceren, deze zal 3rd party developers de mogelijkheid geven om custom Minecraft content te verspreiden, bijvoorbeeld werelden, texture packs en in-game activiteiten. Dit is wat er mo..

Minecraft komt naar Nintendo Switch

Minecraft komt ook naar de Nintendo Switch, dit is wat we ondertussen weten; Komt naar Nederland op 11 meiJe kunt Minecraft aankopen via de eShopDezelfde features welke de PS4, XBOX e.d. hebben zullen ook naar de Switch komenTot 4 spelers in local m..

  • 2017-04-16
  • 1859 Bekeken
  • 2 like

Minecraft komt naar China

Minecraft is met meer dan 100 miljoen verkochte kopies reeds een wereldwijd succes te noemen, maar de game is nog steeds niet overal aanwezig. Zo kan je het bijvoorbeeld nog niet downloaden in China. Het spreekt dus voor zich dat Mojang zij..

Vernieuwde Minecraft Serverlijst

We hebben zojuist een nieuwere versie van onze Minecraftkrant serverlijst online gezet. We hopen op deze manier nog meer gebruikers te trekken naar de lijst. Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk informatie invult van je Minecraft server, zoals een logo..

  • 2017-04-24
  • 4688 Bekeken
  • 9 like

Je eigen server starten: hoe?

Een eigen Minecraft server – iets wat velen al hebben of graag zouden willen hebben. Het starten van een Minecraft server kan lastig zijn als je er niets van afweet: waar moet je de server hosten, welke plugins zijn handig en hoe kom je aan de e..

Basis Redstone en Repeaters #1 - Hoe werkt Redston..

Welkom bij de eerste start van onze Redstone serie 'Hoe werkt Redstone'! Laten we gelijk van start gaan en duiken in de mooie wereld van Redstone, wat basis feitjes: Redstone is een krachtbron te vergelijken met stroom in je eigen huisRedstone kan..

  • 2017-04-28
  • 3396 Bekeken
  • 15 like

Hoe maak je jouw Minecraft server veiliger?

Gegriefde servers, spelers die ineens alles kunnen, of DDoS aanvallen. Vrijwel elke server heeft al eens met een van deze problemen te maken gekregen. Een aantal dingen zijn simpelweg niet te voorkomen, maar het is wel mogelijk om het lastiger t..

  • 2017-04-29
  • 3409 Bekeken
  • 2 like

Hoe installeer je Bungeecord?

Je bent van plan om een server te starten en je wilt graag meerdere gamemodes. Je wilt ze natuurlijk koppelen, zodat er eenheid ontstaat. Je hebt veel servers dit al zien doen. Hoe moet dit dan en is dit niet erg lastig? Je kunt de servers koppele..

Leer bouwen met Jordi – Deel 11

Hallo, mijn naam is Jordi. In deze serie ga ik jullie een paar handige dingen leren als het gaat om bouwen, zo wel in details, rotswerken en gebouwen. Ik probeer jullie op een duidelijke manier wat te leren, dit zal voornamelijk met foto’s gebeuren..

Ontvang wekelijks onze verhalen van ons in je inbox.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, updates en trends rondom Minecraft. Mis niets van dit populaire spel!

Elke week de leukste artikelen

Elke week de beste Minecraft-verhalen! Mis geen enkel leuk artikel en blijf op de hoogte van alles wat er speelt.