Bouwer zoekt server

Hallo, ik ben Brechje en ik ben 13 jaar.
Ik speel nu ongeveer 3 jaar minecraft en ik vind vooral bouwen erg leuk. Ik zou graag mensen met een server willen helpen met bouwen. Ik kan in ieder geval 3 tot 4 uur per week bouwen op de server. Dus heb jij een server en zoek je nog een bouwer?Ik vraag geen geld voor het bouwen want dat vind ik niet zo belangrijk.
Neem dan contact met me op! Dat kan via E-mail : [email protected]

Groetjes


Minecraft bestaat 10 jaar en herlanceert Minecraft Classic

Minecraft bestaat 10 jaar en herlanceert Minecraft Classic Minecraft is exact 10 jaar geleden (2009) voor het eerst gepubliceerd. Dat is een hele tijd geleden. Wat begon als een simpel spel dat je gratis kon downloaden, eindigde in een doorontwikkelde game op nagenoeg elk platform met in totaal meer dan 100..

Minecraft 1.14 snapshot 19W02A

Minecraft 1.14 snapshot 19W02A Veranderingen in 19W02A Nieuw in de 19W02A snapshot is onder anderen het kampvuur waar je heel langzaam je eten kan koken. Cartografie tabel toegevoegdTeammsg-commando toegevoegd dat een bericht stuurt naar alle spelers in je teamKampvuur toegevo..

Minecraft storymode vanaf nu ook op Netflix te beleven

Minecraft storymode vanaf nu ook op Netflix te beleven Het eerste seizoen van de Minecraft Story modes is vanaf nu ook op Netflix te zien In 2015 kwam de eerste episode van de Minecraft story mode uit voor de PC en consoles. Nu een paar jaar later brengt Netflix weer nieuw leven in de Minecraft story mo..