Bouwer zoekt server

Hallo, ik ben Brechje en ik ben 13 jaar.
Ik speel nu ongeveer 3 jaar minecraft en ik vind vooral bouwen erg leuk. Ik zou graag mensen met een server willen helpen met bouwen. Ik kan in ieder geval 3 tot 4 uur per week bouwen op de server. Dus heb jij een server en zoek je nog een bouwer?Ik vraag geen geld voor het bouwen want dat vind ik niet zo belangrijk.
Neem dan contact met me op! Dat kan via E-mail : brechje.muis@gmail.com

Groetjes


Minecraft Snapshot 20W22A

Minecraft Snapshot 20W22A We komen steeds dichter bij de Nether Update en tot nu toe moet ik zeggen dat het eerste wat ik wil doen is een paar dansende varkens zoeken! Nieuwe features in 20W22A Piglins now sometimes dance in celebration of a completed hunt Verandering..

De eerste 1.16 snapshot is gereleased!

De eerste 1.16 snapshot is gereleased! De allereerste snapshot van de MC Java Edition is gereleased. Dat 1.16 een Nether update zou worden wisten we al sinds Minecon, maar nu weten we ook wat de update gaat toevoegen aan het spel. Welke nieuwe blokken zijn er? Crimson Stems en Warpe..

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees!

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees! Op 10 december 2019 heeft Minecraft Java Edition een update gekregen. Er zijn onder andere bijen toegevoegd, zoals de naam van de update al liet blijken. Daarnaast ligt de focus op het fixen van bugs en het verbeteren van de performance. Bij..