Bouwer zoekt server

Hallo, ik ben Brechje en ik ben 13 jaar.
Ik speel nu ongeveer 3 jaar minecraft en ik vind vooral bouwen erg leuk. Ik zou graag mensen met een server willen helpen met bouwen. Ik kan in ieder geval 3 tot 4 uur per week bouwen op de server. Dus heb jij een server en zoek je nog een bouwer?Ik vraag geen geld voor het bouwen want dat vind ik niet zo belangrijk.
Neem dan contact met me op! Dat kan via E-mail : [email protected]

Groetjes


De eerste 1.16 snapshot is gereleased!

De eerste 1.16 snapshot is gereleased! De allereerste snapshot van de MC Java Edition is gereleased. Dat 1.16 een Nether update zou worden wisten we al sinds Minecon, maar nu weten we ook wat de update gaat toevoegen aan het spel. Welke nieuwe blokken zijn er? Crimson Stems en Warpe..

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees!

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees! Op 10 december 2019 heeft Minecraft Java Edition een update gekregen. Er zijn onder andere bijen toegevoegd, zoals de naam van de update al liet blijken. Daarnaast ligt de focus op het fixen van bugs en het verbeteren van de performance. Het..

Minecraft bestaat 10 jaar en herlanceert Minecraft Classic

Minecraft bestaat 10 jaar en herlanceert Minecraft Classic Minecraft is exact 10 jaar geleden (2009) voor het eerst gepubliceerd. Dat is een hele tijd geleden. Wat begon als een simpel spel dat je gratis kon downloaden, eindigde in een doorontwikkelde game op nagenoeg elk platform met in totaal meer dan 100..