Bouwers gezocht!

Hallo,

Wij zijn van KaasNetwork 2.0, een Minecraft server die zo snel mogelijk haar her-lancering wilt laten plaatsvinden. Wij zijn nu vooral op zoek naar spelers die goed kunnen bouwen en tijd in onze server willen steken.

Discord: CheeseMower#2758
Of, maak een ticket aan via onze discord: https://discord.gg/3UWYbXAM7R
Verder kunnen jullie mij via de mail bereiken met enige vragen: morsinkmichel456@gmail.com

Ik hoor graag van jullie!


Minecraft Snapshot 20W22A

Minecraft Snapshot 20W22A We komen steeds dichter bij de Nether Update en tot nu toe moet ik zeggen dat het eerste wat ik wil doen is een paar dansende varkens zoeken! Nieuwe features in 20W22A Piglins now sometimes dance in celebration of a completed hunt Verandering..

De eerste 1.16 snapshot is gereleased!

De eerste 1.16 snapshot is gereleased! De allereerste snapshot van de MC Java Edition is gereleased. Dat 1.16 een Nether update zou worden wisten we al sinds Minecon, maar nu weten we ook wat de update gaat toevoegen aan het spel. Welke nieuwe blokken zijn er? Crimson Stems en Warpe..

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees!

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees! Op 10 december 2019 heeft Minecraft Java Edition een update gekregen. Er zijn onder andere bijen toegevoegd, zoals de naam van de update al liet blijken. Daarnaast ligt de focus op het fixen van bugs en het verbeteren van de performance. Bij..