Bouwers Gezocht! Met spoed.

Wij zoeken een hele boel bouwers.
Ons concept is het echte leven namaken. Nu denk je huh maar dat is minetopia. Nee daar ga je fout in.
Minetopia is een simpele versie van het echte leven. Je begint al met geld. Geen belastingdienst.
Scholen zijn er niet. Je kan alleen een baantje krijgen en van je leven genieten. Dat willen wij dus veranderen.
In onze server willen we alles van het echte leven zo eerlijk mogelijk nabootsen. Dus je begint op een leeftijd van bijv 12 en dan ga je naar de middelbare school.
Misschien in die tijd maak je wel een klein bedrijfje. Uit eindelijk kan je naar de universiteit en gaan leren voor een vak dat jij echt wilt. Daarna kan je voor iemand gaan werken
of iemand voor jou laten werken. Alles is mogelijk. Wil je investeren in een klein bedrijf? Dat kan. Wil je investeren in soorten crypto die op de server rondlopen. Dat kan ook.
Wil je je school niet afmaken en het eigen pad op gaan. Kan allemaal! Hiervoor hebben wij een map nodig met. Scholen, universiteiten, winkelcentrums, huizen, appartementen en nog veel meer. Het gene wat in een normale stad zit moet ook in deze map. Dit is natuurlijk niet genoeg om in je eentje te bouwen dus daarom vragen we jullie!

-- Vereisten --
Je moet in een teamverband kunnen werken.
Duidelijke microfoon. (Optioneel)
Moet in een moderne japanse stijl kunnen bouwen. (Voor voorbeelden kijk onder.) of
Moet in een stads-stijl kunnen bouwen. Dus een beetje zoals het afgelegen stukje van Tokyo.
Amsterdam bijv. Dat maakt niet uit. Het gene waar jij je fijn bij voelt is goed.
Minimale leeftijd van 13. Als jij goed kan bouwen en je zit er net onder dan maakt dat niet al te veel uit!

Wil jij nou ons helpen om deze server af te krijgen? Stuur mij dan een berichtje op discord!
Discord: Jayden-;)#9832

Met Vriendelijke Groet. Jayden!


Afbeeldingen

Minecraft Snapshot 20W22A

Minecraft Snapshot 20W22A We komen steeds dichter bij de Nether Update en tot nu toe moet ik zeggen dat het eerste wat ik wil doen is een paar dansende varkens zoeken! Nieuwe features in 20W22A Piglins now sometimes dance in celebration of a completed hunt Verandering..

De eerste 1.16 snapshot is gereleased!

De eerste 1.16 snapshot is gereleased! De allereerste snapshot van de MC Java Edition is gereleased. Dat 1.16 een Nether update zou worden wisten we al sinds Minecon, maar nu weten we ook wat de update gaat toevoegen aan het spel. Welke nieuwe blokken zijn er? Crimson Stems en Warpe..

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees!

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees! Op 10 december 2019 heeft Minecraft Java Edition een update gekregen. Er zijn onder andere bijen toegevoegd, zoals de naam van de update al liet blijken. Daarnaast ligt de focus op het fixen van bugs en het verbeteren van de performance. Bij..