Builders gezocht voor groot project

Beste lezer,
We zijn opzoek naar mensen die het zien zitten om een professionele functie op zich te nemen binnen een Minecraft Staffteam. Het project waaraan wij dagelijks tot nu toe met een klein team aan werken is een grootschalig project en dus is alle hulp welkom. Over het project zelf kan ik nog niet teveel kwijt, maar de kritische lezer onder ons en de geschikte persoon kan uit dit bericht wel uithalen wie we zoeken ;). Iedereen is welkom met de juiste motivatie en gedrevenheid natuurlijk.

De functies die we momenteel zoeken zijn: BOUWERS. Zelf heb ik ook ervaring met bouwen, maar het project is groot en zal dus veel hulp kunnen gebruiken.

Indien je denkt dat je de geschikte kandidaat bent, of je meer info wilt over wat dit precies allemaal inhoud en het een eventuele kans wilt geven, kan je mij een berichtje in mijn PM sturen.
~ Mischief managed

Contact: (Discord) Denzil#4548 (Voeg me toe als vriend en ik antwoord zo snel mogelijk!)


Minecraft Snapshot 20W22A

Minecraft Snapshot 20W22A We komen steeds dichter bij de Nether Update en tot nu toe moet ik zeggen dat het eerste wat ik wil doen is een paar dansende varkens zoeken! Nieuwe features in 20W22A Piglins now sometimes dance in celebration of a completed hunt Verandering..

De eerste 1.16 snapshot is gereleased!

De eerste 1.16 snapshot is gereleased! De allereerste snapshot van de MC Java Edition is gereleased. Dat 1.16 een Nether update zou worden wisten we al sinds Minecon, maar nu weten we ook wat de update gaat toevoegen aan het spel. Welke nieuwe blokken zijn er? Crimson Stems en Warpe..

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees!

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees! Op 10 december 2019 heeft Minecraft Java Edition een update gekregen. Er zijn onder andere bijen toegevoegd, zoals de naam van de update al liet blijken. Daarnaast ligt de focus op het fixen van bugs en het verbeteren van de performance. Bij..