builders gezocht voor mijn server

Als je vind dat je goed kan bouwen contacteer mij dan via: Lander.verb@gmail.com dan mag je als ik het zeg lander2109.aternos.me joinen en dan beoordeel ik of je bij het BuildTeam van de server mag. Het is gratis. Je wordt niet betaald.
Ik ben de owner van die server mijn Minecraft naam = Nederlands_istof
PS: Ik zoek nog mensen die willen solliciteren voor een rank dan kan je me ook conctacteren via mijn e-mail-adres.
Danku.


Minecraft Snapshot 20W22A

Minecraft Snapshot 20W22A We komen steeds dichter bij de Nether Update en tot nu toe moet ik zeggen dat het eerste wat ik wil doen is een paar dansende varkens zoeken! Nieuwe features in 20W22A Piglins now sometimes dance in celebration of a completed hunt Verandering..

De eerste 1.16 snapshot is gereleased!

De eerste 1.16 snapshot is gereleased! De allereerste snapshot van de MC Java Edition is gereleased. Dat 1.16 een Nether update zou worden wisten we al sinds Minecon, maar nu weten we ook wat de update gaat toevoegen aan het spel. Welke nieuwe blokken zijn er? Crimson Stems en Warpe..

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees!

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees! Op 10 december 2019 heeft Minecraft Java Edition een update gekregen. Er zijn onder andere bijen toegevoegd, zoals de naam van de update al liet blijken. Daarnaast ligt de focus op het fixen van bugs en het verbeteren van de performance. Bij..