Developer Kingdom Server

Beste,
Wij zoeken een gedreven en ervaren developer die een 5 tal uur ons kan helpen.
We hebben namenlijk een lijstje van vragen over plugins/serverbehoud die we zelf niet kunnen oplossen.
Wanneer deze lijst volledig afgewerkt is krijgt u een beloning van 10 euro en als we extreem tevreden zijn met de resultaten kan dit oplopen tot 20 euro.

Als we blij zijn met de samenwerking en er wederzijds vertrouwen is, kunnen wij een vaste job als developer op onze server aanbieden.

MUST:
- Nederlandstalig
- Liefst 16+
- Veel ervaring

Met vriendelijke groeten,
Staff team InsaneKingdom


Afbeeldingen

Minecraft Snapshot 20W22A

Minecraft Snapshot 20W22A We komen steeds dichter bij de Nether Update en tot nu toe moet ik zeggen dat het eerste wat ik wil doen is een paar dansende varkens zoeken! Nieuwe features in 20W22A Piglins now sometimes dance in celebration of a completed hunt Verandering..

De eerste 1.16 snapshot is gereleased!

De eerste 1.16 snapshot is gereleased! De allereerste snapshot van de MC Java Edition is gereleased. Dat 1.16 een Nether update zou worden wisten we al sinds Minecon, maar nu weten we ook wat de update gaat toevoegen aan het spel. Welke nieuwe blokken zijn er? Crimson Stems en Warpe..

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees!

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees! Op 10 december 2019 heeft Minecraft Java Edition een update gekregen. Er zijn onder andere bijen toegevoegd, zoals de naam van de update al liet blijken. Daarnaast ligt de focus op het fixen van bugs en het verbeteren van de performance. Bij..