-GEZOCHT- Developers, algemene staff leden.

Hallo!

Ik, Alec en Jonathan van 'LavendaMC' zijn een net begonnen minecraft server die veel zin hebben het groot te brengen!
Echter, zoeken wij hier nog een aantal developers voor (onder betaling) en algemene staff leden zoals 'Helper, Moderator, Admin, etc...)
Builders is iets wat we ook nog nodig hebben, als je een beetje een goede naam hebt en je kan echt zeer goed bouwen zijn we bereid dat ook onder betaling te doen.

Het word een soort skyblock server met eventuele extra zelf verzonnen toevoegingen.
Ben je geïnteresseerd? -> Stuur me dan een dmmetje op discord. Salt#3572

(Ook hebben wij alvast een discord die je misschien wilt joinen voor een applicatie: https://discord.gg/YXhJud2 )

Alvast bedankt en misschien tot binnenkort!


Afbeeldingen

Minecraft Snapshot 20W22A

Minecraft Snapshot 20W22A We komen steeds dichter bij de Nether Update en tot nu toe moet ik zeggen dat het eerste wat ik wil doen is een paar dansende varkens zoeken! Nieuwe features in 20W22A Piglins now sometimes dance in celebration of a completed hunt Verandering..

De eerste 1.16 snapshot is gereleased!

De eerste 1.16 snapshot is gereleased! De allereerste snapshot van de MC Java Edition is gereleased. Dat 1.16 een Nether update zou worden wisten we al sinds Minecon, maar nu weten we ook wat de update gaat toevoegen aan het spel. Welke nieuwe blokken zijn er? Crimson Stems en Warpe..

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees!

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees! Op 10 december 2019 heeft Minecraft Java Edition een update gekregen. Er zijn onder andere bijen toegevoegd, zoals de naam van de update al liet blijken. Daarnaast ligt de focus op het fixen van bugs en het verbeteren van de performance. Bij..