Gezocht: Developers/Bouwers/Bedenkers!

Hallo lezers van deze advertentie!

Ik ben Stijn 22 jaar. Ik ben van plan een nieuwe minecraft server te starten.

De server gaat zich focussen op één gamemode, We zijn nu druk bezig om een plan te maken om onze ideeën om te zetten in realiteit. Alleen dit kan ik natuurlijk nooit in mijn ééntje.

Dus ik ben opzoek naar het volgende:
-Bouwers, voor het bouwen van de lobby, en de buildings in de gamemode.
-Developers, Voor het maken van de gamemode en alle systemen er omheen. Zoals database, server beheer, website en nog veel meer
-Lunix specialist voor het beheren van de dedicated server
-Projectleider, Voor het aansturen van alle mensen die mee werken aan deze server
-Mensen met leuke en originelen ideeën om onze server uniek te maken

Lijkt het je gaaf om een onderdeel van deze server te zijn. Neem dan contact met mij op.
Discord: Stijn_#5464

Beloning op basis van ervaring.


Minecraft Snapshot 20W22A

Minecraft Snapshot 20W22A We komen steeds dichter bij de Nether Update en tot nu toe moet ik zeggen dat het eerste wat ik wil doen is een paar dansende varkens zoeken! Nieuwe features in 20W22A Piglins now sometimes dance in celebration of a completed hunt Verandering..

De eerste 1.16 snapshot is gereleased!

De eerste 1.16 snapshot is gereleased! De allereerste snapshot van de MC Java Edition is gereleased. Dat 1.16 een Nether update zou worden wisten we al sinds Minecon, maar nu weten we ook wat de update gaat toevoegen aan het spel. Welke nieuwe blokken zijn er? Crimson Stems en Warpe..

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees!

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees! Op 10 december 2019 heeft Minecraft Java Edition een update gekregen. Er zijn onder andere bijen toegevoegd, zoals de naam van de update al liet blijken. Daarnaast ligt de focus op het fixen van bugs en het verbeteren van de performance. Bij..