GEZOCHT (Mogelijk betaald)

Hallo,

Ik ben Alec van de LavendaMC server ( https://discord.gg/YXhJud2 )
Ik zocht nog een aantal potentiële developers die me kunnen helpen met costum plugins (onder betaling) en een paar algemene developers die me helpen met config/permissions (mogelijk onder betaling)
Ook zocht ik nog bouwers (Afhangend van je ervaring kan je betaald worden)
En ook nog algemene staff leden zoals helpers, moderators, admins, etc...

Ben je geïnteresseerd of wil je een prijs onderhandelen voor je functie? -> Dm me op discord: Salt#3572 of join de LavendaMC discord server en maak een ticket aan! ( https://discord.gg/YXhJud2 )

Met vriendelijke groeten,
Alec (Touw)


Afbeeldingen

Minecraft Snapshot 20W22A

Minecraft Snapshot 20W22A We komen steeds dichter bij de Nether Update en tot nu toe moet ik zeggen dat het eerste wat ik wil doen is een paar dansende varkens zoeken! Nieuwe features in 20W22A Piglins now sometimes dance in celebration of a completed hunt Verandering..

De eerste 1.16 snapshot is gereleased!

De eerste 1.16 snapshot is gereleased! De allereerste snapshot van de MC Java Edition is gereleased. Dat 1.16 een Nether update zou worden wisten we al sinds Minecon, maar nu weten we ook wat de update gaat toevoegen aan het spel. Welke nieuwe blokken zijn er? Crimson Stems en Warpe..

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees!

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees! Op 10 december 2019 heeft Minecraft Java Edition een update gekregen. Er zijn onder andere bijen toegevoegd, zoals de naam van de update al liet blijken. Daarnaast ligt de focus op het fixen van bugs en het verbeteren van de performance. Bij..