Koningen gezocht voor Historische Kingdoms! Rome, Troje, Egypte!!

Heyhoi!
Wat fijn dat je hierop geklikt hebt. Al tijden probeer ik samen met een groepje loyale spelers een soort van Kingdom server op te zetten die recht in de geschiedenis valt. Zo maakten we leuke piraten servers en zelfs een eerste wereldoorlog server. Waar we nu naar op zoek zijn zijn mensen die geschiedenis super leuk vinden en graag in de huid zouden willen kruipen van een historisch land. We hebben de volgende landen: Perzië, Griekenland, Rome, Egypte en Troje. Wees gerust dit is geen basic KD server waar je een stuk land krijgt en te horen krijgt "joh succes ermee" we hebben een heel nieuw battle systeem met classes en starter steden die de cultuur van de landen goed weergeven. We hebben zelfs werkende zeeslagen! Ook gebruiken wij een gigantische custom map. Wij zijn op zoek naar echte leiders en mensen die van Roleplay houden. Mocht je interesse hebben in het leiden van het land zijn de volgende landen beschikbaar:
Egypte, Troje en Rome (AF!) Gallië, Germanië en Britannië (WIP).
Je kan me toevoegen op skype via pepijnak of Pepijn Kruiswijk of laat een reactie achter en dan vind ik jou! De server is nog niet open maar met jou hulp gaan we zo spoedig mogelijk open. Ik zal wat foto's toevoegen van de server!


Afbeeldingen

Minecraft Snapshot 20W22A

Minecraft Snapshot 20W22A We komen steeds dichter bij de Nether Update en tot nu toe moet ik zeggen dat het eerste wat ik wil doen is een paar dansende varkens zoeken! Nieuwe features in 20W22A Piglins now sometimes dance in celebration of a completed hunt Verandering..

De eerste 1.16 snapshot is gereleased!

De eerste 1.16 snapshot is gereleased! De allereerste snapshot van de MC Java Edition is gereleased. Dat 1.16 een Nether update zou worden wisten we al sinds Minecon, maar nu weten we ook wat de update gaat toevoegen aan het spel. Welke nieuwe blokken zijn er? Crimson Stems en Warpe..

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees!

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees! Op 10 december 2019 heeft Minecraft Java Edition een update gekregen. Er zijn onder andere bijen toegevoegd, zoals de naam van de update al liet blijken. Daarnaast ligt de focus op het fixen van bugs en het verbeteren van de performance. Bij..