MCServer Service

Goedendag,

Bij deze wil ik graag mijn kennis aanbieden voor het in elkaar sleutelen van servers, heb al zo'n 4 jaar ervaring erin en heb in de meeste soorten servers altijd wel eentje klaarstaan om door te verkopen!

Wat ik doe:
Ik verkoop kant en klare servers zoals: Survival, Creative, Minigames, KitPvp en eventueel Kingdom. Deze servers zijn volledig geconfigureerd, met een standaard map. Zonder premium plugins maar met een premium ervaring! :-) Natuurlijk krijg je ook een Permission file met de ranks die jij erin wilt hebben!

Serverversie = een keuze ik bied 1.7 tot en met 1.11.2 aan!

Gemiddelde prijs voor een server volledig geconfigureerd en geupdate: €5,-

Wat ik niet doe:
Spawns/maps aanpassen/bouwen (Ook al zijn zeker een aantal spawns/gebouwen van mij afkomstig)

Heb je interesse?

Contact me doen via de rechter widget!

Bedankt voor het lezen en uw vertrouwen!

Natuurlijk kan je ook minecraft servers naar keuze aanvragen: Let op, levering duurt wel langer!

Altijd binnen 1 dag geleverd! Behalve bij nieuwe servers die ik nog niet helemaal heb klaar staan.

===============>


Afbeeldingen

Minecraft Snapshot 20W22A

Minecraft Snapshot 20W22A We komen steeds dichter bij de Nether Update en tot nu toe moet ik zeggen dat het eerste wat ik wil doen is een paar dansende varkens zoeken! Nieuwe features in 20W22A Piglins now sometimes dance in celebration of a completed hunt Verandering..

De eerste 1.16 snapshot is gereleased!

De eerste 1.16 snapshot is gereleased! De allereerste snapshot van de MC Java Edition is gereleased. Dat 1.16 een Nether update zou worden wisten we al sinds Minecon, maar nu weten we ook wat de update gaat toevoegen aan het spel. Welke nieuwe blokken zijn er? Crimson Stems en Warpe..

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees!

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees! Op 10 december 2019 heeft Minecraft Java Edition een update gekregen. Er zijn onder andere bijen toegevoegd, zoals de naam van de update al liet blijken. Daarnaast ligt de focus op het fixen van bugs en het verbeteren van de performance. Bij..