Minecraft Bouwers Gezocht!

Beste lezers,

De FourFactions (FF) server zoekt dringend bouwers! De bouwers zullen 2 van de 4 factions afbouwen, hun taak leggen we verder uit na mate u interesse heeft.
Ben je nu een bouwer of ken je iemand die goed kan bouwen? Neem dan snel contact op via Discord.
Nadat je klaar bent met je taak krijg je wat geld of course. Dat valt nog te bespreken. (Een euro of tien)
Discord Server: https://discord.gg/VuzJ5
Discord van mezelf: iDoNotBelong // Jeroen#7651

Met vriendelijke groet,
Jeroen Vink (Co-Owner van FourFactions).


Minecraft Snapshot 20W22A

Minecraft Snapshot 20W22A We komen steeds dichter bij de Nether Update en tot nu toe moet ik zeggen dat het eerste wat ik wil doen is een paar dansende varkens zoeken! Nieuwe features in 20W22A Piglins now sometimes dance in celebration of a completed hunt Verandering..

De eerste 1.16 snapshot is gereleased!

De eerste 1.16 snapshot is gereleased! De allereerste snapshot van de MC Java Edition is gereleased. Dat 1.16 een Nether update zou worden wisten we al sinds Minecon, maar nu weten we ook wat de update gaat toevoegen aan het spel. Welke nieuwe blokken zijn er? Crimson Stems en Warpe..

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees!

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees! Op 10 december 2019 heeft Minecraft Java Edition een update gekregen. Er zijn onder andere bijen toegevoegd, zoals de naam van de update al liet blijken. Daarnaast ligt de focus op het fixen van bugs en het verbeteren van de performance. Bij..