Minecraft Servers tekoop!

Hey jij daar,

Ooit al gedroomd om je eigen server te runnen? Ik had vroeger een Network Server (Factions, Skyblock, Lobby)
Ik ben met dat Network gestopt omdat ik een grote Kd server wil openen. Ik heb van die 3 Server hierboven van elks een Backup genomen die nu op myn' Pc staan, de servers zijn al verlopen maar ik heb zogoed als alle bestanden nog. En die verkoop ik nu, wel moet ik mededelen dat er Premium Spigot plugins inzitten van ongeveer -+80$, alle configs hoeven nietmeer bewerkt teworden allen de Servernaam, Er is een hele featherboard config, custom crates, automatishe message, enzo....
Ik hoef er geen 80$ voor te krijgen maar een goed bedrag zal oke zijn. Als je het koopt krijg je het hele bestand want je wel zelf moet doen is een webhosting zoeken en dan inloggen op de filezila gegevends en heel die map die ik stuur erin slepen en dan server starten en voila!
Heb jij intresse? Laat een reactie na. :)

Met Vriendelijke Groeten,
Rino.


Afbeeldingen

Minecraft Snapshot 20W22A

Minecraft Snapshot 20W22A We komen steeds dichter bij de Nether Update en tot nu toe moet ik zeggen dat het eerste wat ik wil doen is een paar dansende varkens zoeken! Nieuwe features in 20W22A Piglins now sometimes dance in celebration of a completed hunt Verandering..

De eerste 1.16 snapshot is gereleased!

De eerste 1.16 snapshot is gereleased! De allereerste snapshot van de MC Java Edition is gereleased. Dat 1.16 een Nether update zou worden wisten we al sinds Minecon, maar nu weten we ook wat de update gaat toevoegen aan het spel. Welke nieuwe blokken zijn er? Crimson Stems en Warpe..

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees!

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees! Op 10 december 2019 heeft Minecraft Java Edition een update gekregen. Er zijn onder andere bijen toegevoegd, zoals de naam van de update al liet blijken. Daarnaast ligt de focus op het fixen van bugs en het verbeteren van de performance. Bij..