Model Creator

- TheGameCow
- Gekke_Goofy

--------------------------
Hallo,

Mijn is Mike en mijn Minecraft naam is TheGameCow, Zelf maak ik met Gekke_Goofy 3D - Models voor andere servers.
Heb jij nou een server die graag 3D models nodig heeft? Wij creëren wat je maar wilt. Onze prijzen verschillen per model. \
Heb je een kleine model nodig zoals een hamburgertje? Dan gaat je prijs niet hoger dan 50 eurocent. Wil je een trein voor je achtbaan? Dat loopt niet verder van €2,00 tot €3,00. Als u akkoord gaat met uw aankoop beginnen wij zo snel mogelijk het het maken van de Model. Wil u liever onze creaties zien? Dat kan ook. Het betalen gebeurt na het creëren van de model. U kunt ons vinden op Discord:

-Mike, TheGameCow: #1984
- Finn, Gekke_Goofy: #7977

Ook kunt u ons vinden in deze server:
play.cowlegend.eu

Met vriendelijke groet,
TheGameCow


Afbeeldingen

Minecraft Snapshot 20W22A

Minecraft Snapshot 20W22A We komen steeds dichter bij de Nether Update en tot nu toe moet ik zeggen dat het eerste wat ik wil doen is een paar dansende varkens zoeken! Nieuwe features in 20W22A Piglins now sometimes dance in celebration of a completed hunt Verandering..

De eerste 1.16 snapshot is gereleased!

De eerste 1.16 snapshot is gereleased! De allereerste snapshot van de MC Java Edition is gereleased. Dat 1.16 een Nether update zou worden wisten we al sinds Minecon, maar nu weten we ook wat de update gaat toevoegen aan het spel. Welke nieuwe blokken zijn er? Crimson Stems en Warpe..

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees!

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees! Op 10 december 2019 heeft Minecraft Java Edition een update gekregen. Er zijn onder andere bijen toegevoegd, zoals de naam van de update al liet blijken. Daarnaast ligt de focus op het fixen van bugs en het verbeteren van de performance. Bij..