Plugin Development

Hey, ik heb al meer dan een jaar Java ervaring en zou graag mijn ervaring delen met andere mensen. Daarom ga ik gratis Spigot/Bukkit plugins beginnen aanbieden. Klinkt leuk? Niet? Maar:
- De plugin zal publiekelijk gepubliceerd worden op SpigotMC.org
- Er staat geen deadline op de plugin
Dus, het is meer een suggestie service.
Stappenplan:
Jij suggereert de plugin -> Ik controleer of het haalbaar/nuttig is -> Als dat zo is, reageer ik op je verzoek -> Ik maak de plugin & publiceer deze op SpigotMC.org

Voor de geïnteresseerden, mijn SpigotMC username is brooky1010.
Plugins door mij gemaakt:
- Advanced Antiswear
- AntiVPN (Anti proxy plugin)
- AntiSneak (Dit was meer een leer plugin lang, lang geleden)
- ForceChat (Ook om te leren)


Minecraft Snapshot 20W22A

Minecraft Snapshot 20W22A We komen steeds dichter bij de Nether Update en tot nu toe moet ik zeggen dat het eerste wat ik wil doen is een paar dansende varkens zoeken! Nieuwe features in 20W22A Piglins now sometimes dance in celebration of a completed hunt Verandering..

De eerste 1.16 snapshot is gereleased!

De eerste 1.16 snapshot is gereleased! De allereerste snapshot van de MC Java Edition is gereleased. Dat 1.16 een Nether update zou worden wisten we al sinds Minecon, maar nu weten we ook wat de update gaat toevoegen aan het spel. Welke nieuwe blokken zijn er? Crimson Stems en Warpe..

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees!

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees! Op 10 december 2019 heeft Minecraft Java Edition een update gekregen. Er zijn onder andere bijen toegevoegd, zoals de naam van de update al liet blijken. Daarnaast ligt de focus op het fixen van bugs en het verbeteren van de performance. Bij..