RaaykeNetwerk - Zoekt ervaren bouwers!

Hallo ik ben Leroy eigenaar van RaaykeNetwerk,

Ik ben al een tijdje bezig met het opzetten van een groots minecraft server waar vele gamemodes op beschikbaar zullen zijn voor de spelers.
Maar bouwen is niet echt mijn ding en heb er zelf veel te weinig tijd voor, Omdat ik met de custom plugins bezig zal zijn met andere developers.
Daarom zoek ik nu ervarven bouwers bedankt voor de reacties alvast.

We hopen dat jij ons kan helpen xD.

Mvg, Leroy


Minecraft Snapshot 20W22A

Minecraft Snapshot 20W22A We komen steeds dichter bij de Nether Update en tot nu toe moet ik zeggen dat het eerste wat ik wil doen is een paar dansende varkens zoeken! Nieuwe features in 20W22A Piglins now sometimes dance in celebration of a completed hunt Verandering..

De eerste 1.16 snapshot is gereleased!

De eerste 1.16 snapshot is gereleased! De allereerste snapshot van de MC Java Edition is gereleased. Dat 1.16 een Nether update zou worden wisten we al sinds Minecon, maar nu weten we ook wat de update gaat toevoegen aan het spel. Welke nieuwe blokken zijn er? Crimson Stems en Warpe..

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees!

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees! Op 10 december 2019 heeft Minecraft Java Edition een update gekregen. Er zijn onder andere bijen toegevoegd, zoals de naam van de update al liet blijken. Daarnaast ligt de focus op het fixen van bugs en het verbeteren van de performance. Bij..