SURVIVOR! Zoekt Bouwers

OVER ONS

Wij hebben al een stabiel staff team, dat we graag willen uit bereiden. Eerder hadden wij al een server, dus hebben wij al ervaring met alle aspecten van het hosten en het onderhouden van een server. Wij hebben ons eigen, unieke idee voor dit nieuwe project en wij willen graag ondersteuning van jou.

Je komt binnen een gezellig team te werken. We zijn nu bezig met de server op te bouwen, dus je zult veel impact krijgen op het resultaat van de server. We hebben een plek voor ieder zijn talenten! Vind jij het leuk om een server op te bouwen vanaf het begin? Dan is dit wat voor jou!

Je krijgt meer informatie over het project als je bent toegelaten tot het staffteam. Ons project heeft een paar dingen weg van:
- Survival
- Economie
- PvP, PvE & Safezone's


Benodigde Eigenschappen

Om goed bij ons staff team te werken moet je over de volgende eigenschappen beschikken:

- Enthousiast
- Initiatief kunnen tonen
- Volwassen gedrag
- Goed kunnen samenwerken
- Vaak en goed bereikbaar
- Goed in Nederlands

Je kunt solliciteren door op de link onderaan dit bericht te klikken.

Hopelijk tot snel bij ons team,

SIMQN
Eigenaar Survivor

---------

SOLLICITEER LINK:
https://goo.gl/forms/lsBf7tpTB2F2nKrU2

Contact met Survivor?
Discord server: https://discord.gg/33AXUAM
E-mail: [email protected]


Afbeeldingen

Minecraft bestaat 10 jaar en herlanceert Minecraft Classic

Minecraft bestaat 10 jaar en herlanceert Minecraft Classic Minecraft is exact 10 jaar geleden (2009) voor het eerst gepubliceerd. Dat is een hele tijd geleden. Wat begon als een simpel spel dat je gratis kon downloaden, eindigde in een doorontwikkelde game op nagenoeg elk platform met in totaal meer dan 100..

Minecraft 1.14 snapshot 19W02A

Minecraft 1.14 snapshot 19W02A Veranderingen in 19W02A Nieuw in de 19W02A snapshot is onder anderen het kampvuur waar je heel langzaam je eten kan koken. Cartografie tabel toegevoegdTeammsg-commando toegevoegd dat een bericht stuurt naar alle spelers in je teamKampvuur toegevo..

Minecraft storymode vanaf nu ook op Netflix te beleven

Minecraft storymode vanaf nu ook op Netflix te beleven Het eerste seizoen van de Minecraft Story modes is vanaf nu ook op Netflix te zien In 2015 kwam de eerste episode van de Minecraft story mode uit voor de PC en consoles. Nu een paar jaar later brengt Netflix weer nieuw leven in de Minecraft story mo..