SURVIVOR! Zoekt Bouwers

OVER ONS

Wij hebben al een stabiel staff team, dat we graag willen uit bereiden. Eerder hadden wij al een server, dus hebben wij al ervaring met alle aspecten van het hosten en het onderhouden van een server. Wij hebben ons eigen, unieke idee voor dit nieuwe project en wij willen graag ondersteuning van jou.

Je komt binnen een gezellig team te werken. We zijn nu bezig met de server op te bouwen, dus je zult veel impact krijgen op het resultaat van de server. We hebben een plek voor ieder zijn talenten! Vind jij het leuk om een server op te bouwen vanaf het begin? Dan is dit wat voor jou!

Je krijgt meer informatie over het project als je bent toegelaten tot het staffteam. Ons project heeft een paar dingen weg van:
- Survival
- Economie
- PvP, PvE & Safezone's


Benodigde Eigenschappen

Om goed bij ons staff team te werken moet je over de volgende eigenschappen beschikken:

- Enthousiast
- Initiatief kunnen tonen
- Volwassen gedrag
- Goed kunnen samenwerken
- Vaak en goed bereikbaar
- Goed in Nederlands

Je kunt solliciteren door op de link onderaan dit bericht te klikken.

Hopelijk tot snel bij ons team,

SIMQN
Eigenaar Survivor

---------

SOLLICITEER LINK:
https://goo.gl/forms/lsBf7tpTB2F2nKrU2

Contact met Survivor?
Discord server: https://discord.gg/33AXUAM
E-mail: staff@survivor-mail.ga


Afbeeldingen

Minecraft Snapshot 20W22A

Minecraft Snapshot 20W22A We komen steeds dichter bij de Nether Update en tot nu toe moet ik zeggen dat het eerste wat ik wil doen is een paar dansende varkens zoeken! Nieuwe features in 20W22A Piglins now sometimes dance in celebration of a completed hunt Verandering..

De eerste 1.16 snapshot is gereleased!

De eerste 1.16 snapshot is gereleased! De allereerste snapshot van de MC Java Edition is gereleased. Dat 1.16 een Nether update zou worden wisten we al sinds Minecon, maar nu weten we ook wat de update gaat toevoegen aan het spel. Welke nieuwe blokken zijn er? Crimson Stems en Warpe..

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees!

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees! Op 10 december 2019 heeft Minecraft Java Edition een update gekregen. Er zijn onder andere bijen toegevoegd, zoals de naam van de update al liet blijken. Daarnaast ligt de focus op het fixen van bugs en het verbeteren van de performance. Bij..