Wie verlost mij... Server.Torchcraft.nl

Ik zou names Torchcraft als Moderator de server "Server.Torchcraft.nl" willen aanbieden,

Het is een goed lopende Nederlandse server met een grote community. We hebben meerdere gamemodes die allemaal 1.13.1 up2date zijn (5/9/18). Een zelf functionerend staffteam. Een Shop voor Ranks die genoeg geld binnen haalt om van te leven, zal rond de €30.000,- per jaar opleveren. Al neemt dit wel af samen met de algemene minecraft community. Je krijgt er gelijk ook een jaar gratis ULTIMATE spot op serverpact, zodat je nog meer spelers krijgt.

Groetjes,
TC-Staffteam


Afbeeldingen

Minecraft Snapshot 20W22A

Minecraft Snapshot 20W22A We komen steeds dichter bij de Nether Update en tot nu toe moet ik zeggen dat het eerste wat ik wil doen is een paar dansende varkens zoeken! Nieuwe features in 20W22A Piglins now sometimes dance in celebration of a completed hunt Verandering..

De eerste 1.16 snapshot is gereleased!

De eerste 1.16 snapshot is gereleased! De allereerste snapshot van de MC Java Edition is gereleased. Dat 1.16 een Nether update zou worden wisten we al sinds Minecon, maar nu weten we ook wat de update gaat toevoegen aan het spel. Welke nieuwe blokken zijn er? Crimson Stems en Warpe..

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees!

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees! Op 10 december 2019 heeft Minecraft Java Edition een update gekregen. Er zijn onder andere bijen toegevoegd, zoals de naam van de update al liet blijken. Daarnaast ligt de focus op het fixen van bugs en het verbeteren van de performance. Bij..