Wouters Plugin Development

Hoi! Mijn naam is Wouter, ik ben 16 jaar en ik heb in middels 3 jaar ervaring in Java, waarvan 2 jaar in Spigot.
Ik heb voor verscheidene servers gewerkt op het gebied van plugin development.

Ik werk tegen betaling, gezien het feit dat ik best wel druk ben. Als je een plugin nodig hebt en mij daarvoor wilt inhuren, mag je me via discord (_xXProDudeXx_#0206) een bericht sturen. Leg dan duidelijk uit wat je wilt hebben, zodat ik kan inschatten hoeveel tijd dat gaat kosten. De prijs spreken we dan samen af.

~Wouter


Afbeeldingen

Minecraft Snapshot 20W22A

Minecraft Snapshot 20W22A We komen steeds dichter bij de Nether Update en tot nu toe moet ik zeggen dat het eerste wat ik wil doen is een paar dansende varkens zoeken! Nieuwe features in 20W22A Piglins now sometimes dance in celebration of a completed hunt Verandering..

De eerste 1.16 snapshot is gereleased!

De eerste 1.16 snapshot is gereleased! De allereerste snapshot van de MC Java Edition is gereleased. Dat 1.16 een Nether update zou worden wisten we al sinds Minecon, maar nu weten we ook wat de update gaat toevoegen aan het spel. Welke nieuwe blokken zijn er? Crimson Stems en Warpe..

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees!

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees! Op 10 december 2019 heeft Minecraft Java Edition een update gekregen. Er zijn onder andere bijen toegevoegd, zoals de naam van de update al liet blijken. Daarnaast ligt de focus op het fixen van bugs en het verbeteren van de performance. Bij..