4 gave Minecraft minigame maps

  • 2017-07-10
  • 1723 Bekeken
2017-07-10

Het is altijd leuk om met een groepje vrienden minigames te doen. Duizenden mensen doen dat op publieke servers, maar het is ook wel eens leuk om dat op een eigen servertje te doen. Hieronder 4 gave minigame maps die je samen kunt doen met een groep vrienden!

Missile Wars

Missile Wars is een map gemaakt door de bekende Youtuber Sethbling. Je moet vliegende en bewegende machines afvuren op je tegenstanders en zo hun portaal zien te vernietigen. Er zit een grote glaslaag voor het portaal waar je je weg doorheen moet zien te boren. Verder moet je ook nog je eigen portaal verdedigen, wat grappige, en frustrerende, situaties kan opleveren. Een kleine tip: je kunt ook meereizen op je machine en zo aan de overkant zien te komen. Daar kun je de machines in hun glas spawnen, zodat er een erg groot gat ontstaat. Het meereizen op de machines is erg lastig maar als het lukt, is het erg makkelijk om te winnen.

Download de map hier: https://www.planetminecraft.co...Sonic The Hedgehog

Het doel van deze map is om een Sonic-themed parkour in een zo'n kort mogelijke tijd af te leggen. Er zijn meerdere wegen naar de finish dus je zult de kortste route moeten zoeken. Gelukkig zijn er wel checkpoints. Dit betekend dat je niet helemaal overnieuw hoeft te beginnen als je valt. Zorg dat je deze map via LAN speelt want er zijn TNT jumps waar een hele lage ping voor nodig is (je kunt dit dus niet spelen met iemand die ver weg woont).

Download hem hier: https://www.planetminecraft.co...

Bomberman

In bomberman moet je TNT plaatsen op obsidian en zombies en muren opblazen. Je moet dan op zoek naar power-ups en een key. Dit is een redstone torch. Als je de redstone torch hebt, moet je naar de red wool zien te komen om de torch daar te plaatsen. Er gaat dan een exit hole open en daar moet je doorheen springen. Vervolgens ga je naar het volgende level.

Het is wel een oude map, je moet namelijk in Minecraft 1.4 spelen zodat de map werkt. Hoewel het een oude map is, is het het zeker waard om hem eens te spelen.

Download de map hier: https://www.planetminecraft.co...

Brutec Blockrider

In Brutec Blockrider zit je in een Minecart en rij je door het stilstaande verkeer. Je bent een spookrijder en je moet zorgen dat je niet tegen de auto's opbotst. De bestuurders van de auto's zijn niet al te netjes want ze negeren de wegmarkering. Ze staan dus overal en dit maakt het extra moeilijk. Als je tegen een auto opbotst, ga je natuurlijk dood. Je moet zo ver mogelijk zien te komen.

Deze map kan ook alleen worden gespeeld maar het is natuurlijk leuker om hem met anderen te spelen, wil je een beetje competitie hebben.

De map valt hier te downloaden: https://www.planetminecraft.co...


Zorg dat je op de downloadpagina even kijkt op welke versie je de map moet spelen en of er nog andere benodigdheden zijn. Veel maps vallen niet te spelen in nieuwe Minecraft versies.

Roel

Ontvang wekelijks onze verhalen van ons in je inbox.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, updates en trends rondom Minecraft. Mis niets van dit populaire spel!

Elke week de leukste artikelen

Elke week de beste Minecraft-verhalen! Mis geen enkel leuk artikel en blijf op de hoogte van alles wat er speelt.