decolast

CraftingStore - Nieuwe tool om je donaties mee te verwerken


Ongetwijfeld dat je Buycraft of Minecraftmarket al kende om je donaties mee te verwerken. Er is nu een nieuwe tool waarmee je gemakkelijk en snel je donaties kan verwerken.

Met een geheel eigen plugin en paneel is CraftingStore een nieuw opkomend systeem waar veel werk aan wordt verricht, updates gebeuren zowat bijna dagelijks.
Het systeem kost niets, als je gewoon gebruik wilt maken van de gratis versie, er is een optie om te betalen waardoor je een reeks features unlocked, zoals een template builder.
Ook bieden ze momenteel 3 payment providers aan; Paymentwall, Paygol en Paypal.

Bekijk al de features die CraftingStore aanbied, hier.

Wat erg handig is, is het feit dat je je eigen domein gewoon kan gebruiken om je shop 'weer' te geven. (Of je zou eventueel zelfs gebruik kunnen maken van de API die ze aanbieden)
Zo haal je toch een stukje 'branding' bij jezelf.

Ongeacht of je dit systeem wel of niet gaat gebruiken, houdt er rekening mee dat je je altijd aan de Minecraft EULA blijft houden. 


Bekijk alles van CraftingStore hier!


Reacties op CraftingStore - Nieuwe tool om je donaties mee te verwerken


  1. De Mol - Beantwoorden

    Gemaakt door de enige echte Tim Kwakman! :O

  2. Niels Bekkema - Beantwoorden

    Gebruik craftingstore al een tijdje! Het mooie aan craftingstore is dat niet alles geld kost zoals bij buycraft, Ik kan sales in plannen, domeinnaam linken zonder dat ik ook maar een euro hoef te betalen :) Ik raad dit zeker aan voor mensen die nog buycraft gebruiken.