De leukste Minecraft Maps

  • 2016-10-17
  • 7736 Bekeken
2016-10-17

BELANGRIJK: Deze lijst is puur mijn mening, als jouw favoriete map er niet tussen staat zegt dat niet dat hij slecht is!


The Dropper:

The Dropper is een speciale adventure map, er zijn 16 levels waarin je naar beneden valt en in het water moet belanden. Je hebt het uitgespeeld als je alle levels hebt gehaald. Er is ook een Dropper 2 map maar die staat hier niet bij omdat het eigenlijk hetzelfde is.

Afbeeldingsresultaat voor The dropper


Diversity:

In deze map moet je verschillende soorten challenges halen om een wol blokje te krijgen, als je alle blokjes hebt heb je gewonnen. Deze map valt dus niet in een bepaalde categorie omdat het heel veel verschillende dingen heeft: parkour, adventure, puzzel, survival en nog veel meer. Ook van deze map is er een 2e versie gemaakt.


Skyblock:

Het is een van de populairste maps ooit gemaakt, heel veel servers hebben het al, in Skyblock kom je op een klein eiland in de lucht en moet je overleven door middel van beperkte resources. Maak een cobblestone generator en voltooi challenges.


Funland:

Dit is het grootste pretpark in Minecraft ooit, met achtbanen, doolhoven, puzzels en meer, je kan in creative blijven om rond te vliegen, of in survival voor een echte pretpark ervaring.


Asleep:

Heb je je ooit afgevraagd wat er gebeurt als je slaapt? Maak een reis door je hoofd in de gekke wereld van dromen en nachtmerries. Deze map bevat complexe command block creatie's.


Roomscape:

Je bent in een kamer, je ziet een kist, er zit een lever in. Wat ga je er mee doen? Het is jouw keuze in deze puzzel map. Er zijn 20 kamers waar uit je moet ontsnappen, een soort escape room in Minecraft. Lukt het je om alles te halen?


Downloads:

The Dropper: Download 

Diversity: Download

Skyblock: Download

Funland: Download

Asleep: Download

Roomscape: Download

Melvin

https://melvinsnijders.nl

Ontvang wekelijks onze verhalen van ons in je inbox.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, updates en trends rondom Minecraft. Mis niets van dit populaire spel!

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Elke week de leukste artikelen

Elke week de beste Minecraft-verhalen! Mis geen enkel leuk artikel en blijf op de hoogte van alles wat er speelt.