decolast

Het Mojang kantoor


 / data-verified=


Vraag jij jezelf nooit af waar de werknemers van Mojang hun tijd door brengen? Wij wel, om die reden gingen wij op onderzoek uit.


Ergens in Zweden staat een gebouw, voor veel mensen is het maar gewoon een gebouw waarvan ze niet weten wat er allemaal gebeurd op nummer 84. Achter de rode deuren is een prachtig kantoor verscholen waar developers uren lopen te zweten.

 / data-verified=

Van binnen lijkt het eerder op een groot donker café dan op een 'kantoor'. Het is van alle gemakken voor zien, zo zijn er pool tafels en heeft het gebouw een eigen bioscoop.


 / data-verified=


Het kantoor kent veel oude elementen zoals een gewei boven het kantoor. Het lijkt een beetje op een filmset waarvan je zou denken dat er elk moment opgenomen kan worden.

 / data-verified=


Het is 1 grote inspiratie bron voor creatieve mensen door alle verscholen zit hoekjes,maar je vraagt je zelf misschien wel af 'Ik zie geen 1 computer staan op die foto's. Dat klopt, die staan netjes in een rijtje opgesteld ergens achter af in het pand.


 / data-verified=


Het enigste wat opvalt aan het kantoor is het weinig Minecraft. Het enigste Minecraft in het kantoor is de meters grote muur schildering aan de wand van Notch oude werkplek.


 / data-verified=


Dus hier brengen de werknemers van Mojang dus hun uurtjes door. Niet slecht voor een bedrijf waarvan we voor 2011 nog nooit iets over gehoord hebben.

Wil je meer van dit soort tours? Bijvoorbeeld in de woning van Notch, of het oude Mojang hoofdkantoor? Dat kan! Laat in de reacties hier onder weten waarover jij graag meer te weten wilt komen.


Reacties op Het Mojang kantoor


  1. Gideon - Beantwoorden

    Het e-mail van mijn minecraft account is gewijzigd, maar ik ben niet degene die hem veranderd heeft. Hoe kan ik mijn e-mail weer terugveranderen?

  2. arne - Beantwoorden

    ik moest toestemming vragen aan men ouders om minecraft te komen. toen betaalde men moeder alles en toen stond er dat er een fout met de betaling was en we hadden het 2 keer opnieuw geprobeerd en nu staat het 3 keer op onze rekening en we hebben nog steeds geen minecraft

  3. Wendy - Beantwoorden

    Ik krijg een foutmelding bij het openen van Minecraft.The game crashed whilst initializing gameError: org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not acceleratedHeb het zojuist gekocht voor 23,95 maar kan er dus niets mee. Ik heb geen idee hoe ik dit op moet lossen, ik zie hier de enige manier om in contact te komen met jullie.