decolast

Leer bouwen met Jordi – Deel 6


Untitled-1

Hallo, mijn naam is Jordi. In deze serie ga ik jullie een paar handige dingen leren als het gaat om bouwen, zo wel in details als rotswerken, gebouwen etc. Ik probeer jullie op een duidelijke manier wat te leren, dit zal voornamelijk met foto’s gebeuren. Heb je vragen, of een suggestie wat ik de volgende keer aan jullie moet leren? Meld het in de beschrijving hier onder, ik lees en beantwoord alles!


Nu vragen jullie je misschien af, maar als jij kan bouwen laat dan is wat zien. Nou dat doe ik met genoegen! Hier een goed voorbeeld van iets wat ik heb gebouwd, sommige details zijn met bouwers samen gedaan, maar de volledige opzet, rotswerken en details zijn van af mij hand gekomen.


Oke laten we beginnen!


Dus, vandaag gaan we weer eens wat nieuws bouwen, get your self ready.


Vandaag gaan we leren hoe je een pixelart van je eigen Minecraft gezicht kan maken in een paar vrij simpele en makkelijke stappen.


We beginnen op deze website: https://minecraft.novaskin.me/ hier dien je een skin te uploaden en hem te editen, natuurlijk hoef je niks aan de skin zelf te veranderen. Hier zie je wel makkelijker hoe je stuctuur van je head er uit ziet, waar door je hem vrij snel en makkelijk in MC kan na bouwen.


 ></p><br ><p class=Daar hebben we hem, mijn eigen Minecraft hoofd in blocks! Wat we nu gaan doen zijn de juiste blocks bij elkaar zetten zodat je weet welke mooi te gebruiken zijn voor deze pixel art.


 ></p><br ><p class=Nu we de blocks hebben beginnen we met de onderkant, die is 9 blocks breed.


 ></p><br ><p class=En vanaf daar 8 omhoog.


 ></p><br ><p class=Nu maken we een volledige vierkant, waar na we aan de binnenkant kunnen beginnen.


 ></p><br ><p class=Nu is het  simpelste, het na bouwen van de afbeelding die je eerder hebt gevonden op die website:


 ></p><br ><p class= ></p><br ><p class=Nu vind ik hem zelf nog erg plat, om dat op te lossen voeg ik wat 3D toe in het gezicht. Simpel door de ogen naar achter te plaatsen, even eens de mond.


 ></p><br ><p class=Om het leuker te maken als je dat wilt heb ik hier onder nog wat voorbeelden:


 ></p><br ><p class= ></p><br ><p class=Nou dat was het voor deze keer, vergeet geen reactie achter te laten wat jij de volgende keer wil zien. 


https://twitter.com/JooordiW


Ik heb tegenwoordig ook een PortFolio, mocht je die willen zien, klik dan hier: https://joordiw.tumblr.com/


Oja en niet te vergeten, fijne Halloween alvast, met volgende week de Halloween versie.


 ></p><br ><p class=


Reacties op Leer bouwen met Jordi – Deel 6