Minecon 2015 aangekondigd!

  • 2015-02-04
  • 1751 Bekeken
2015-02-04

Ja hoor, Minecon 2015, het jaarlijkse evenement voor Minecraft Fans is aangekondigd! Toen in augustus duidelijk werd dat er in 2014 geen Minecon ging komen , gingen de speculaties op forums en community’s al dat Minecon 2015 in Londen zou vallen. Nou dat is zeer goed gegokt, want Minecon 2015 wordt gehouden in het ExCeL London Exhibition and Conference Centre, van 4 tot en met 7 juli. Kaarten zullen deze maand nog beschikbaar worden via de Minecon website van Mojang. Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt!

Vervoer?

Om vanuit Nederland of België naar Londen te geraken zijn er verschillende mogelijkheden. Ik som ze even op.

  • Auto en dan de Eurotunnel, veerboot of ferry nemen.
  • Trein: Thalys/InterCity naar Brussel (of Lille) en dan de Eurostar nemen.
  • -Vliegtuig

Als je wilt weten welke maatschappijen dit vervoer aanbieden en/of meer info wilt, raad ik je aan dit artikel eens te bekijken (van een naamgenoot):

Hotel & Vrijwilligers?

Voor Minecon in Londen is ontwikkelaar Mojang nu op zoek naar hotels met korting voor bezoekers die al een kaartje hebben. Ook staat de indiestudio vanaf volgende week open voor verzoeken van vrijwilligers, om mee te helpen aan de organisatie van het Engelse evenement.

Niels

Ontvang wekelijks onze verhalen van ons in je inbox.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, updates en trends rondom Minecraft. Mis niets van dit populaire spel!

Elke week de leukste artikelen

Elke week de beste Minecraft-verhalen! Mis geen enkel leuk artikel en blijf op de hoogte van alles wat er speelt.