Minecraft-film gaat niet door

  • 2014-12-15
  • 1504 Bekeken
2014-12-15
Warner Bros had een idee om van Minecraft een film te maken. Helaas voor het bedrijf zag ontwikkelaar Mojang hier echter niets in.

 

Regisseur Shawn Levy, bekend van Night at the Museum, had het bedrijf een voorstel gedaan omtrent een avonturenfilm in de stijl van de jaren '80-klassieker The Goonies. Dat stelt hij in een interview met The Wall Street Journal.
"Het had echt heel leuk kunnen zijn en had ook veel van de kwaliteiten van het spel," aldus Levy. Mojang vond het idee echter niet sterk genoeg en besloot het voorstel af te wijzen.Hierop besloot Levy dan maar uit het project te stappen.

Levy lijkt echter de logica achter de beslissing wel te begrijpen: "Al jaren proberen mensen games in film te veranderen en dat gebeurt heel zelden goed. Mojang is nog aan het uitvogelen wat ze precies willen doen. Wij hebben het geprobeerd, maar het was niet wat ze zochten, dus deze dingen gebeuren gewoon."

Bron: Telegraaf

Niels

Ontvang wekelijks onze verhalen van ons in je inbox.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, updates en trends rondom Minecraft. Mis niets van dit populaire spel!

Elke week de leukste artikelen

Elke week de beste Minecraft-verhalen! Mis geen enkel leuk artikel en blijf op de hoogte van alles wat er speelt.