Minecraft Optifine custom Capes

  • 2014-12-09
  • 8735 Bekeken
2014-12-09

Veel mensen kennen ze wel, bij een donatie van 8.63 krijg je een cape (die normaal gesproken alleen via invites te krijgen zijn). Deze cape was jaren lang alleen te gebruiken met het optifine logo.

Sinds vandaag heeft Optifine er een nieuwe dienst aan toegevoegd. Deze maakt het mogelijk een banner te gebruiken als Cape, wat betekend dat je uit ruim 1000 verschillende capes kan kiezen. Deze optie is natuurlijk alleen mogelijk wanneer je een donatie hebt geplaatst op de website van optifine, waar naar je bij de opties een banner kan selecteren.

Een voorbeeld van een banner die gebruikt kan worden als cape:

 /></p><p><br /></p>
<p style=

Door deze optie ben je niet meer gebonden aan 1 ontwerp, je kan je banner naar je eigen skin samenstellen en als cape gebruiken. Het maken van een banner kan gemakkelijk hier, waar na je gelijk de url kan selecteren. Al de links zullen hier onder staan, zodat je ook zelf een banner kan gebruiken als cape.

Links:

Optifine pagina: https://optifine.net/donate

Banner pagina: https://www.needcoolshoes.com/b...

Crigop

Ontvang wekelijks onze verhalen van ons in je inbox.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, updates en trends rondom Minecraft. Mis niets van dit populaire spel!

Elke week de leukste artikelen

Elke week de beste Minecraft-verhalen! Mis geen enkel leuk artikel en blijf op de hoogte van alles wat er speelt.