Minecraft speelbaar op Smartwatch

  • 2014-10-06
  • 1753 Bekeken
2014-10-06

Smartwatches zijn een extraatje bij de smartphones tegenwoordig. Normaliter is dat alleen voor gebruik als een extra afstandsbediening, nu hebben mensen toch wat gevonden om erop te gamen. Nouja, tot zover dan.Android apps worden normaal gemaakt om grote hoeveelheden beeldschermgroottes te ondersteunen, smartwatches niet uitgezonderd. Ook draaien die watches op Android dus er zijn geen limieten om apps erop te kunnen doen. Minecraft valt daar dus ook onder.Hartstikke leuk maar niet meer dan irritant om te spelen. Een te klein scherm zorgt ervoor dat je alles al blokkeert als je je duim erop zet. Toch blijft het een best leuke poging. Voor wie een smartwatch heeft. En niet te arm is.. (ahem)[iframe src=""]textlogoblack

Alex

Oprichter en eigenaar van ASNGaming.net. Hij regelt daar al het werk, en zorgt voor aftermovies and shit. Eigenlijk de eindbaas van alles. Hier is hij eigenlijk een beetje meh.
Meer van hem lezen? Check het archief door op zijn naam te klikken!

Ontvang wekelijks onze verhalen van ons in je inbox.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, updates en trends rondom Minecraft. Mis niets van dit populaire spel!

Elke week de leukste artikelen

Elke week de beste Minecraft-verhalen! Mis geen enkel leuk artikel en blijf op de hoogte van alles wat er speelt.