Officieel Minecraft magazine op komst

  • 2017-07-31
  • 2938 Bekeken
2017-07-31

Nieuws en updates van Minecraft vind je al even op de officiële website https://minecraft.net/ (en daarvoor op mojang.com) en in het Nederlands op MinecraftKrant en NMCF, maar cooler is natuurlijk een 'echt' magazine dat je in de winkel kan kopen.

In samenwerking met uitgever Egmont (verantwoordelijk voor de verschillende Minecraft boeken) heeft Mojang een magazine samengesteld, welke binnenkort in het Verenigd Koninkrijk voor £4.99 in de winkel ligt (andere landen volgen nog). Het magazine is voorzien van veel fun, tips en developer info. Je kan er bijvoorbeeld een stripverhaal (getekend door Trudi Castle) , gedetailleerde (bouw)tips en survival stories vinden. 

De nieuwe Minecraft personages Bear, Scout, Monty en Spark zullen je naast stripverhalen ook voorzien van advies bij het craften. Meer over de personages volgt nog.

Het eerste magazine zal alvast leren hoe je een geheim pirateneiland, een prachtig houten galjoen en een vreselijk TNT kanon kan bouwen. Ook gaat men diep in de ocean monuments duiken en tonen hoe je de mobs overleeft. Ten slotte krijg je nog een grote quiz, tips voor de ultieme Minecraft party, stickers, een kaartspel, een overzicht van prachtige gebouwen en skins gemaakt door de Minecraft community...

Het 2e nummer zal zich focussen op de Nether in Minecraft. Zo komen lezers te weten hoe ze een goed Nether castle kunnen neerzetten enz. De 3e editie ten slotte zal in december plaatsvinden en een wintereditie zijn.

Indien je een prachtig bouwwerk of skin hebt gemaakt, kan je hoge-resolutie afbeeldingen doorsturen naar de makers via [email protected]. De coolste zullen worden opgenomen.

Foto's:

Bron: https://minecraft.net/nl-nl/article/we-made-magazine

Foto's en oorspronkelijke tekst: (c) Minecraft.net

Niels

Ontvang wekelijks onze verhalen van ons in je inbox.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, updates en trends rondom Minecraft. Mis niets van dit populaire spel!

Elke week de leukste artikelen

Elke week de beste Minecraft-verhalen! Mis geen enkel leuk artikel en blijf op de hoogte van alles wat er speelt.