decolast

Overleef de hardcore difficulty


"Rustig aan, hier krijg je geen 2e kans!"

1. Neem geen risico

De belangrijkste regel is dat je nooit overbodige risico's moet nemen. Zorg dat je voor elke gevaarlijke situatie een ontsnappingsplan hebt.

2. Holbewoner

De veiligste plek om je huis te bouwen is onder de grond. Zorg wel dat elke hoek verlicht is, om te voorkomen dat er monsters spawnen.

3. Slaap zacht

Dood op je eerste dag genoeg schapen (of scheer ze netjes) om een bed te kunnen maken, en zorg dat je s'nachts altijd slaapt. De nachten zijn verreweg het gevaarlijkst in Minecraft.

4. O nee, de nether

Ga nooit door een netherportaal zonder diamanten zwaard, boog, ijzer pantser en pikhouweel. Pak dan wat je hebben wilt en verdwijn zo snel je kan.

5. Kerkerbenodigheden

Voor kerkers moet je een volledige set betoverde wapens en gereedschappen hebben. Bouw een monstervernietigingsfabriek om aan XP te komen.

6. Het einde

Voordat je door het endportaal springt, moet je alles van diamant hebben, wat hergeneratiedrankjes, en emmers water tegen de Endermen.


Succes!


Reacties op Overleef de hardcore difficulty


  1. Nick corthouts - Beantwoorden

    Dennis? Typ foutje: 6. Het eindeVoordat je door het endportaal springt, moet je alles van diamant hebben, wat hergeneratiedrankjes, en emmers WATEN tegen de Endermen.

  2. Tim Kwakman - Beantwoorden

    Ik heb het even aangepast :)