decolast

Plugin Special: Armor Stand EditorMaak jij ook altijd armor stands via een commandblock, met zo'n lang, ingewikkeld command? Of kunnen spelers op jouw server geen armor stands maken omdat ze geen commandblocks kunnen gebruiken? Dan is deze plugin zeker wat voor jou.

Met Armor stand Editor kunnen je spelers namelijk zelf speciale armor stands maken. En het gaat verder dan dat. Je kunt met armor stands niet alleen poppetjes maken, maar je kunt er ook hele kunstwerken mee maken. Met deze plugin kunnen jouw spelers hun bouwwerk decoreren met dingen die je waarschijnlijk nog niet eerder hebt gezien. Hieronder een paar creaties die spelers op mijn server hebben gemaakt:

Zo kun je met deze plugin alle lichaamsdelen van de armor stand draaien. Als je je armor stand verkeerd plaatst, kun je hem ook verplaatsen met deze plugin. Verder kun je nog de zwaartekracht uitzetten, hem onzichtbaar maken, de grootte veranderen en de bodemplaat aan of uitzetten. En dit alles via een handige GUI.

Commands en permissions

Omdat de plugin een GUI heeft (die valt te gebruiken door op een flint (vuursteen) te klikken, zijn de commands vrijwel nutteloos. Er is één permissie die handig is om aan je spelers te geven en dat is asedit.basic. Deze permissie zorgt ervoor dat de speler gebruik kan maken van alle edit-functies. Als je deze permissie niet geeft, moet je even op de Spigot pagina kijken wat de overige permissies.

Let op: je moet eerst alle 'true's naar 'false' veranderen in de plugin.yml voordat de permissions werken. Dit heeft de maker van de plugin een vreemd ingesteld.

Configuratie

In de config kun je enkele dingen wijzigen. Als ik jou was, zou ik 'coarse' en 'fine' niet veranderen. Dit staat goed ingesteld in de config. Je kunt bij 'tool'  het item van de GUI veranderen. Dit item staat ingesteld als flint en ik raad je aan om dit niet naar een block te veranderen, omdat spelers er anders niet meer mee kunnen bouwen. Verder kun je 'lang' aanpassen naar nl_NL.yml zodat de plugin vertaald is naar het Nederlands. 'Sendmessagestoactionbar' moet je op false zetten als je MC 1.7 ook toelaat op je server. Mensen die MC 1.7 gebruiken, kunnen de messages anders niet zien. Je moet de server restarten nadat je wijzigingen hebt aangebracht aan de config.

Heel erg veel plezier met de plugin en hopelijk maak je iets moois. :)

Spigot: https://www.spigotmc.org/resou...

Source: https://github.com/RypoFalem/A...


Reacties op Plugin Special: Armor Stand Editor


  1. Tom - Beantwoorden

    Dankje, Heeft me veel geholpen op mijn server.