Activa Kingdoms | Open 17-6

Activa Kingdoms is een nieuwe 1.15.2 Kingdom server. Deze server heeft veel custom features zoals een custom map, quests, kingdom-rank systeem en nog veel meer! De server is te bereiken op het IP play.activakingdoms.nl. We hopen jullie snel op de server te zien!

Trailer: https://youtu.be/GxUT1NpSbl4
Discord: https://discord.gg/x4wkJ2C


Tags

Survival PvP Kingdom Nederlands Vanilla RPG

Minecraft Snapshot 20W22A

Minecraft Snapshot 20W22A We komen steeds dichter bij de Nether Update en tot nu toe moet ik zeggen dat het eerste wat ik wil doen is een paar dansende varkens zoeken! Nieuwe features in 20W22A Piglins now sometimes dance in celebration of a completed hunt Verandering..

De eerste 1.16 snapshot is gereleased!

De eerste 1.16 snapshot is gereleased! De allereerste snapshot van de MC Java Edition is gereleased. Dat 1.16 een Nether update zou worden wisten we al sinds Minecon, maar nu weten we ook wat de update gaat toevoegen aan het spel. Welke nieuwe blokken zijn er? Crimson Stems en Warpe..

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees!

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees! Op 10 december 2019 heeft Minecraft Java Edition een update gekregen. Er zijn onder andere bijen toegevoegd, zoals de naam van de update al liet blijken. Daarnaast ligt de focus op het fixen van bugs en het verbeteren van de performance. Bij..