AedisMC (1.14.2)

OP DIT MOMENT ZIJN WIJ GESLOTEN VOOR DE 1.14 RESET, CHECK ONZE DISCORD VOOR HET LAATSTE NIEUWS!

-------==== Join via: mc.aedismc.nl ====-------

AedisMC is een (voornamelijk) nederlands-belgische 1.14.2 Hard Survival server met een kleine maar hechte community. Om de survival nog wat leuker te maken hebben we plugins als McMMO en Marry.

We houden niet van griefers, griefen is dan ook verboden op onze server. Om dit tegen te gaan hebben we plugins die ervoor zorgen dat je kisten, deuren etc. automatisch gelockt zijn. Word je toch gegriefd? Dan zal een stafflid de griefer bannen en de grief ongedaan maken.

Ook hebben we een dynmap waar je de map van onze server kan bekijken, aedismc.nl/dynmap
Wil je graag meer informatie over onze server? Dat kun je vinden op onze site aedismc.nl of neem een kijkje op onze discord!
https://discord.gg/mDuFGxa

Hopelijk zien we je snel op onze server!

~ Druid & Annie, de owners

-------==== Join via: mc.aedismc.nl ====-------


Tags

Survival Economy Engels Nederlands

Versies

1.13

Minecraft bestaat 10 jaar en herlanceert Minecraft Classic

Minecraft bestaat 10 jaar en herlanceert Minecraft Classic Minecraft is exact 10 jaar geleden (2009) voor het eerst gepubliceerd. Dat is een hele tijd geleden. Wat begon als een simpel spel dat je gratis kon downloaden, eindigde in een doorontwikkelde game op nagenoeg elk platform met in totaal meer dan 100..

Minecraft 1.14 snapshot 19W02A

Minecraft 1.14 snapshot 19W02A Veranderingen in 19W02A Nieuw in de 19W02A snapshot is onder anderen het kampvuur waar je heel langzaam je eten kan koken. Cartografie tabel toegevoegdTeammsg-commando toegevoegd dat een bericht stuurt naar alle spelers in je teamKampvuur toegevo..

Minecraft storymode vanaf nu ook op Netflix te beleven

Minecraft storymode vanaf nu ook op Netflix te beleven Het eerste seizoen van de Minecraft Story modes is vanaf nu ook op Netflix te zien In 2015 kwam de eerste episode van de Minecraft story mode uit voor de PC en consoles. Nu een paar jaar later brengt Netflix weer nieuw leven in de Minecraft story mo..