'ANARCHY'

Momenteel zijn we nog niet open, maar we raden je aan om onze discord server te joinen om op de hoogte te blijven van de server!: https://discord.gg/cq5tjrz

We zijn nog opzoek naar leiders, heb jij belangstelling en kan je 5+ personen regelen? Contacteer Drakenlijks (Skype: Jvanzeist)

INSTRUCTIE
Als speler kies je een van de groepen die zich hebben verspreid over de wereld of je wordt een alleen-staander en trekt zelf door deze wanhopige planeet. In je groep werk je samen om een nieuwe samenleving op te bouwen.
We raden je daarom ook aan om goed na te denken voordat je een groep verenigt, het is namelijk maar 1 keer mogelijk om van groep te veranderen!

Grondstoffen zijn schaars en raken langzaam op, er is een optie om naar de publieke mijnen te gaan maar een kans dat je vijanden aanwezig zijn is erg groot daarnaast is eten moeilijk te verkrijgen, farmen duurt langer dan normaal en dieren vind je amper meer op de wereld.

Door de wereld heen zijn brokstukken van de oude samenleving, minimaal 1 keer per week zal er een evenement zijn waarbij je met je groep op expeditie gaat naar dungeons maar je zal waarschijnlijk niet alleen zijn, andere groepen zijn om de zelfde loot uit en doen er alles aan om dit te ontvangen daarbij zijn dieren corrupt geraakt door het virus!

Het is niet mogelijk om Armor of zwaarden te craften, hiervoor moet je naar shops die verspreid zitten over de map. Je kan geld verzamelen door: Actiefheid killen, bounty’s en inwisselbare voorwerpen als mineralen.


RANGEN
Door actief te spelen is het mogelijk dat je leider of staffleden je rang verhogen, hierdoor kan je meer te zeggen krijgen in de groep of server.
1. Leider (1 tot 2 aanwezig)
2. Adviseur (1 tot 2 aanwezig, ligt aan de hoeveelheid spelers)
3. Soldaat
4. Citizen


Minecraft bestaat 10 jaar en herlanceert Minecraft Classic

Minecraft bestaat 10 jaar en herlanceert Minecraft Classic Minecraft is exact 10 jaar geleden (2009) voor het eerst gepubliceerd. Dat is een hele tijd geleden. Wat begon als een simpel spel dat je gratis kon downloaden, eindigde in een doorontwikkelde game op nagenoeg elk platform met in totaal meer dan 100..

Minecraft 1.14 snapshot 19W02A

Minecraft 1.14 snapshot 19W02A Veranderingen in 19W02A Nieuw in de 19W02A snapshot is onder anderen het kampvuur waar je heel langzaam je eten kan koken. Cartografie tabel toegevoegdTeammsg-commando toegevoegd dat een bericht stuurt naar alle spelers in je teamKampvuur toegevo..

Minecraft storymode vanaf nu ook op Netflix te beleven

Minecraft storymode vanaf nu ook op Netflix te beleven Het eerste seizoen van de Minecraft Story modes is vanaf nu ook op Netflix te zien In 2015 kwam de eerste episode van de Minecraft story mode uit voor de PC en consoles. Nu een paar jaar later brengt Netflix weer nieuw leven in de Minecraft story mo..