Bananacraft

De bananacraft server is een Minetopia server waarop je op velen manieren je geld kunt proberen te verdienen. zoals een eigen bedrijf beginnen. Maar dat is nog lang niet alles je leert een hoop vrienden kennen en kan daar op een slimme manier mee samenwerken. Maar pas op doe voorzichtig met je geld wees verstandig.
Ook proberen wij de sfeer zo goed mogelijk te maken voor iedereen daarom hebben wij een professioneel staff team die altijd voor je klaar staat.
Leef je uit zoek een baan of start een bedrijf en wordt Miljonair! We zien je graag tot snel.


Hoe maak je een penseel in Minecraft 1.20

Hoe maak je een penseel in Minecraft 1.20 Hoe maak je een penseel in Minecraft 1.20 Na jaren wachten krijgen we archeologische kenmerken in een update. Minecraft 1.20. Van nieuwe blokken tot unieke creaties, er is iets voor jou om te doen. Maar het begint allemaal met een enkele borste..

Hoe maak je een Netherite houweel in Minecraft (2023)?

Hoe maak je een Netherite houweel in Minecraft (2023)? Hoe maak je een Netherite houweel in Minecraft (2023)?Een van de belangrijkste redenen waarom Minecraft een enorm spelersbestand heeft, is vanwege de jaarlijkse updates. Ontwikkelaars ondersteunen de game door nieuwe functies toe te voegen en bestaan..

Camel and Sniffer: alles over de twee mobs die verschijnen in de Minecraft 1.20-update

Camel and Sniffer: alles over de twee mobs die verschijnen in de Minecraft 1.20-update Camel and Sniffer: alles over de twee mobs die verschijnen in de Minecraft 1.20-updateCamel en Sniffer zijn de enige twee mobs die worden uitgebracht met de Minecraft 1.20-update. De eerste werd aangekondigd in oktober 2022, samen met de aankondiging..