CivilCraft

CivilCraft is een kleine gezellige server die zicht richt op de community. In de afgelopen jaren hebben we namelijk gemerkt dat deze community van spelers zorgt voor een gezellige, levendige sfeer.

Survival is belangrijk voor ons als CivilCraft. Daarom voegen we ook verschillende dingen toe en updaten deze ook. Ook proberen wij ervoor te zorgen dat donators hier ook écht waar voor hun geld krijgen. Ze kunnen namelijk zelf kiezen in welke volgorde welke commando’s willen activeren. Maar ook aan de reguliere spelers is gedacht, zo kan iedereen een playershop maken, om daar zijn of haar eigen spullen te verkopen. En door dat te doen kan je geld verdienen, ook wel je balance genoemd. Van deze balance kan je in de servershop blokken en andere handige materialen kopen, die je vervolgens kan gebruiken in je town of survival base. Wanneer kom jij survivalen?


Tags

Nederlands Survival Minigames Engels

Versies

1.12 1.11 1.8 1.13

Minecraft Snapshot 20W22A

Minecraft Snapshot 20W22A We komen steeds dichter bij de Nether Update en tot nu toe moet ik zeggen dat het eerste wat ik wil doen is een paar dansende varkens zoeken! Nieuwe features in 20W22A Piglins now sometimes dance in celebration of a completed hunt Verandering..

De eerste 1.16 snapshot is gereleased!

De eerste 1.16 snapshot is gereleased! De allereerste snapshot van de MC Java Edition is gereleased. Dat 1.16 een Nether update zou worden wisten we al sinds Minecon, maar nu weten we ook wat de update gaat toevoegen aan het spel. Welke nieuwe blokken zijn er? Crimson Stems en Warpe..

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees!

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees! Op 10 december 2019 heeft Minecraft Java Edition een update gekregen. Er zijn onder andere bijen toegevoegd, zoals de naam van de update al liet blijken. Daarnaast ligt de focus op het fixen van bugs en het verbeteren van de performance. Bij..