DarkMC - Kingdom - Minetopia

Er is 1x per week (later misschien meer) oorlog. in die tussentijd kun je elkaar niet aanvallen wel kun je je kingdom beter maken en sterker worden. Als je meer informatie wilt weten bezoek dan onze website http://darkkingdom.nl


Tags

Kingdom Survival PvP Economy Bungeecord Nederlands

Versies

1.12 1.13

Minecraft Mobile spelen met de Gamevice controller!

Minecraft Mobile spelen met de Gamevice controller! We kennen het allemaal wel, je speelt Minecraft op je telefoon maar de besturing op het scherm gaat niet altijd even vloeiend zoals je gewild had. Daar is een oplossing voor! Er bestaat een enorm handige controller om heerlijk Minecraft op je mobiel..

Het "Overture" bouw team in Minecraft

Het "Overture" bouw team in Minecraft Overture bouw team? Wat?  Juist! Het is een bouwgroep in Minecraft die wel hele unieke en bijzondere projecten bouwt. Je kunt gerust zeggen dat hun bouwstijl erg gedetailleerd, uniek en hun eigen smaak heeft. Je vind een aantal van hun un..

Cubecraft nu beschikbaar op Xbox One, Mobile en Windows 10

Cubecraft nu beschikbaar op Xbox One, Mobile en Windows 10 Cubecraftgames? Hoeft deze server nog een introductie? Deze razend populaire Minecraft-server, bekend van de vele Nederlandse SkyWars- en EggWars-video's moet wel één van de populairste gameservers van Nederland zijn. Tot nu toe hadden enkel spelers..