DecemCraft

DecemCraft | play.decemcraft.nl [1.15.2]
Wij heten je welkom op DecemCraft!

Survival & Creative | 1.15.2 | 24/7
Wij beschikken over de gamemodes Survival & Creative. DecemCraft staat voor plezier. Speel ervaring is daarin erg belangrijk. Daarom is alles versimpeld voor de speler en hebben wij leuke extra's toegevoegd. Onze grootste gamemode is survival. Ons beter leren kennen? Kijk dan vooral verder!

Survival.
Op onze server is griefen niet toegestaan en staat PvP uit. Je zit hier dus goed als je van rustig survivallen houdt en niet wilt dat je bouwwerken gevaar lopen. Natuurlijk hebben we leuke dingen toegevoegd, wat onze Survival uniek maakt. Zo is het mogelijk om simpele trampolines en liften te maken. Zijn er extra achievements aanwezig voor een leuke uitdaging. Is alles mooi versimpelt met een duidelijk design. Kunnen bomen in een keer omgehakt worden en zijn er healthbars te zien bij mobs. Ook protecten is tot in de puntjes verzorgd. De Survival is uitermate geschikt om lekker met vrienden samen het avontuur aan te gaan. Misschien wel een nieuw bouw project? Maar ook alleen kun je hier van alles beleven!

In deze gamemode is er ook een economie aanwezig. Iedereen start met een klein bedrag en kan hier mee doen wat hij of zij wil. Je kunt items en vooral bouwblokken inkopen en verkopen in de hiervoor speciaal bestemde shop in de vernieuwde spawn. Zo kunnen de echte bouwers zich meer focussen op het bouwen.

Er bevindt zich ook een player rank systeem. Iedereen begint als Starter en door te spelen kun je je rank upgraden. In totaal zijn er 6 player ranks: Starter, Survivor, Explorer, Farmer, Hunter & Legend. Voor elke upgrade moet je bepaalde dingen voltooien. Zo moet je bijvoorbeeld een bepaald XP level bereiken of een aantal mobs doden. Informatie voor elke player rank vind je met het commando: /ranks. Bij elke rank upgrade krijg je toegang tot nieuwe content. Je hoeft niets te doen voor een upgrade; zodra je alle requirements hebt voltooid, krijg je automatisch je nieuwe rank. Naast deze player ranks zijn er ook nog donator ranks.

Creative.
Hier kun je terecht als je gewoon wilt bouwen, alles is mogelijk. Je hebt de beschikking over extra items zoals player heads. Zien hoe je plots er 's nachts uit zien? Geen probleem! Gebruik het command /time en selecteer de juiste tijd in de handige gui. Alleen jij ziet het tijd verschil of de weersveranderingen. Helaas hebben we in het verleden last gehad van lag machines in onze creative server, vandaar hebben we redstone gelimiteerd tot de donator ranks. Die al vanaf 5 euro beschikbaar zijn. De ranks Ultra en Elite geven je zelfs de mogelijkheid om WorldEdit te gebruiken op je 135x135 plot. Het aantal plots dat je kunt claimen is afhankelijk van je rank.

Informatie:
Server-IP: play.decemcraft.nl
Email: [email protected]
Donaties: shop.decemcraft.nl

Namens het DecemCraft staff team wensen wij u nog een fijne dag, en hopen we u snel online te zien!


Tags

Survival Creative Hub Lobby Bungeecord Nederlands Engels Economy Vanilla

Minecraft Snapshot 20W22A

Minecraft Snapshot 20W22A We komen steeds dichter bij de Nether Update en tot nu toe moet ik zeggen dat het eerste wat ik wil doen is een paar dansende varkens zoeken! Nieuwe features in 20W22A Piglins now sometimes dance in celebration of a completed hunt Verandering..

De eerste 1.16 snapshot is gereleased!

De eerste 1.16 snapshot is gereleased! De allereerste snapshot van de MC Java Edition is gereleased. Dat 1.16 een Nether update zou worden wisten we al sinds Minecon, maar nu weten we ook wat de update gaat toevoegen aan het spel. Welke nieuwe blokken zijn er? Crimson Stems en Warpe..

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees!

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees! Op 10 december 2019 heeft Minecraft Java Edition een update gekregen. Er zijn onder andere bijen toegevoegd, zoals de naam van de update al liet blijken. Daarnaast ligt de focus op het fixen van bugs en het verbeteren van de performance. Bij..