DieMeesMC

DieMeesMC
is een vriendelijke en groeiende community. We hebben één spel: Elderhood. Deze game is een mix tussen Survival, Kingdoms en skyrim. Een magische open-wereldgame met custom armor, ringen, wapens, mounts en nog veel meer. De meeste spelers zijn Nederlands en Belgisch, maar er zijn ook andere spelers van over de hele wereld! Iedereen is welkom. De server is in het Engels maar je mag zelf kiezen welke taal je praat.

Elderhood is een open wereld survival game met races en skill trees. Je kunt je personage levelen, een kingdom beginnen, land veroveren en een heerser van Elderhood worden. Word nu lid en start je eigen koninkrijk!

ip: play.diemees.nl


Tags

Survival PvP Kingdom Economy RPG Engels Nederlands

Versies

Snapshot

Minecraft Snapshot 20W22A

Minecraft Snapshot 20W22A We komen steeds dichter bij de Nether Update en tot nu toe moet ik zeggen dat het eerste wat ik wil doen is een paar dansende varkens zoeken! Nieuwe features in 20W22A Piglins now sometimes dance in celebration of a completed hunt Verandering..

De eerste 1.16 snapshot is gereleased!

De eerste 1.16 snapshot is gereleased! De allereerste snapshot van de MC Java Edition is gereleased. Dat 1.16 een Nether update zou worden wisten we al sinds Minecon, maar nu weten we ook wat de update gaat toevoegen aan het spel. Welke nieuwe blokken zijn er? Crimson Stems en Warpe..

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees!

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees! Op 10 december 2019 heeft Minecraft Java Edition een update gekregen. Er zijn onder andere bijen toegevoegd, zoals de naam van de update al liet blijken. Daarnaast ligt de focus op het fixen van bugs en het verbeteren van de performance. Bij..