Earth SMP PREMIUM

Survive, build and explore. (Almost) Everyone knows how to do it. (1.19.2)
De Earth Map is een exacte kopie schaal 1:1500 van de echte aarde. Dit betekent dat spelers kunnen spelen alsof ze in de echte wereld spelen. Alle landsgrenzen op de kaart zijn gemarkeerd met stenen. De schaal 1:1500, betekent dat 1 minecraft-blok gelijk is aan 1500 m in het echte leven.

Server info:
Dedicated Server and BackUps


Tags

Survival Economy

Minecraft Snapshot 20W22A

Minecraft Snapshot 20W22A We komen steeds dichter bij de Nether Update en tot nu toe moet ik zeggen dat het eerste wat ik wil doen is een paar dansende varkens zoeken! Nieuwe features in 20W22A Piglins now sometimes dance in celebration of a completed hunt Verandering..

De eerste 1.16 snapshot is gereleased!

De eerste 1.16 snapshot is gereleased! De allereerste snapshot van de MC Java Edition is gereleased. Dat 1.16 een Nether update zou worden wisten we al sinds Minecon, maar nu weten we ook wat de update gaat toevoegen aan het spel. Welke nieuwe blokken zijn er? Crimson Stems en Warpe..

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees!

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees! Op 10 december 2019 heeft Minecraft Java Edition een update gekregen. Er zijn onder andere bijen toegevoegd, zoals de naam van de update al liet blijken. Daarnaast ligt de focus op het fixen van bugs en het verbeteren van de performance. Bij..