Haunty Netwerk

IP:play.haunty.nl
Speler slots: 500
Website: https://haunty.nl
Versie: Minecraft 1.8 tot en met 1.14
Startdatum: 5 April 2013

De Haunty Netwerk server is een gezellige Nederlandse minecraft server. Wij bieden een aantal gamemodes aan, waaronder Creative en Survival. Er zijn enorm veel dingen te doen op onze server. Ben je benieuwd wat? Lees dan even door!
Wie zijn wij?

Lange geschiedenis
Haunty Netwerk, ook bekend als "HauntedMC", is een server die al ruim 6 jaar bestaat. Op 5 april 2013 zijn wij begonnen en sindsdien hebben we non-stop de server gehost. In deze jaren hebben wij een heleboel leuke dingen meegemaakt. Zo zijn wij misschien wel het bekendste Nederlandse minecraft netwerk geworden dankzij alle spelers. Wij hebben ondertussen een community van bijna 800.000 unieke Nederlandse en Belgische spelers. Op 2015 hadden we een hele drukke periode en hebben wij een record gehaald van 1200 spelers tegelijk online. Op dit moment zijn er op een dag maximaal 50 mensen tegelijk online, gezellig druk dus, en er is altijd een plekje voor jou!

Veel ervaring
Wij hebben enorm veel ervaring om voor jou de allerbeste Minecraft servers neer te zetten. Op bijvoorbeeld Survival en Creative hebben wij enorm ons best gedaan om samen met community een server bom vol leuke functies te maken. Ook onze Support staat altijd klaar voor jou klaar om al je vragen, opmerkingen en problemen te beantwoorden en op te lossen. Dit wordt gedaan door een team van staffleden. Zij werken hard om alle lasten van je weg te nemen en te zorgen dat je ongestoord kan spelen op onze servers.

Diverse community
De haunty community is over de jaren flink gegroeid. Wij staan open voor nieuwe spelers en je zult al gauw merken dat je snel in de community wordt opgenomen. In onze chats praten we veel met elkaar en ook in de late uurtjes is het vaak nog erg gezellig. Veel van de spelers zijn buiten onze minecraft servers ook op onze website/forum te vinden. Ook op discord en teamspeak zul je veel van onze spelers terugvinden. Je zult je altijd snel welkom voelen en iedere nieuwe speler zal welkom worden geheten!
Wat hebben wij allemaal?

Gamemodes:
Onze gamemodes zijn allemaal via 1 centrale hub/lobby te bereiken. Zodra je via play.haunty.nl inlogt krijg je direct toegang tot alle gamemodes. Alle gamemodes zijn gratis te spelen.

Op dit moment bieden wij de volgende gamemodes aan:

Survival: een gamemode gericht op het overleven en bouwen van projecten samen met de community. De server heeft ook een uitgebreide economy, met servershops en huurbare playershops. In de weekenden zijn er altijd events zoals de beroemde dropparty en een partymine.
Creative: wie meer houdt van het oneindige kan zijn plezier vinden op de creative server. Grote plots met alle beschikbare blocks. Tevens een uitgebreide community die je gerust willen helpen als je er niet uit komt! Ook rollplay en skinbattles worden gehouden op de gamemode.

Features:
Wij bieden ontzettend veel features aan. Deze features zijn er om de server zo leuk en goed mogelijk te maken! We proberen voor ieder lid van de community wel iets te vinden dat hem/haar aanspreekt. We willen zorgen voor een lang en leuk avontuur op de servers. Mocht je nog niet overtuigd zijn door de geweldige community, dan zullen hopelijk de volgende features je overhalen:

Staffteam
Kwalitatief bouwteam (ook open voor sollicitaties)
Ijzersterk en ervaring staffteam

Hosting & Servers
Dedicated servers
Servers en bouwwerken altijd veilig: backup servers
De nieuwste Minecraft versie, met join support voor alle oude versies!
Gebasseerd op 1.9+ PvP (Na de combat update)
GEEN world resets.

Veiligheid
2 Factor Authorisation (mocht je dit willen)
HauntyLink: Link veilig je minecraft account aan je website account, voor toegang tot discord en teamspeak!
Eigen bouwwerken altijd beschermd met een claim/protectie systeem
Report en chatreports systeem: geen staff online? Alle tools om iemand toch te reporten!
Geavanceerde anticheat, antibot en antimisbruik plugins
Robuuste chatfilters tegen spam en storend chat gedrag.

Plugins
Uitgebreide economy met playershops, tokens, servershop, rewards!
Vele cosmetische functies: nicknames, hats, pets, disguises, particles
Rustige chat layout, geen overbodige poespas
Moderne vormgeving met GUI menu's, posters, holograms en informatie in scoreboard en tablijst!
Ranks voor extra mogelijkheden: zie onze winkel
Voten voor rewards! Zie onze vote pagina
Verder hebben we: Trading, Dynmap, McMMO, Jobs en meer!

Events & community
Veel community events
De hele dag door mini events: Chatgames, lottery en meer!
Friend systeem: voeg vrienden toe + prive chats
Veel statistieken en ranglijsten! Voor de competitieve spelers


Tags

Survival Creative PvP Vanilla Skyblock Minigames Economy Bungeecord Nederlands Lobby Hub RPG

Versies

1.8 1.9 1.10 1.11 1.12 1.13 Snapshot

Minecraft bestaat 10 jaar en herlanceert Minecraft Classic

Minecraft bestaat 10 jaar en herlanceert Minecraft Classic Minecraft is exact 10 jaar geleden (2009) voor het eerst gepubliceerd. Dat is een hele tijd geleden. Wat begon als een simpel spel dat je gratis kon downloaden, eindigde in een doorontwikkelde game op nagenoeg elk platform met in totaal meer dan 100..

Minecraft 1.14 snapshot 19W02A

Minecraft 1.14 snapshot 19W02A Veranderingen in 19W02A Nieuw in de 19W02A snapshot is onder anderen het kampvuur waar je heel langzaam je eten kan koken. Cartografie tabel toegevoegdTeammsg-commando toegevoegd dat een bericht stuurt naar alle spelers in je teamKampvuur toegevo..

Minecraft storymode vanaf nu ook op Netflix te beleven

Minecraft storymode vanaf nu ook op Netflix te beleven Het eerste seizoen van de Minecraft Story modes is vanaf nu ook op Netflix te zien In 2015 kwam de eerste episode van de Minecraft story mode uit voor de PC en consoles. Nu een paar jaar later brengt Netflix weer nieuw leven in de Minecraft story mo..