Just Minecraft [1.16.4]

Hey Minecrafter!

Lees de volgende 2 zinnen eens direct na elkaar en in grote lijnen weet je wat Just Minecraft voor een server netwerk is.

- Een heerlijk xl Pizza quattro stagioni maar zonder olijven! -

- Een servernetwerk met 4 survival smaken maar zonder PVP voor de wat oudere volwassen Minecraft spelers! -

De pizzabodem is Minecraft, de smaken zijn 4 verschillende survival modes met elk hun eigen manier van spelen waarbij je ook nog eens kan ranken en zo op sommige servers mogelijkheden zoals fly kan vrijspelen.
Geweld onder elkaar vinden wij maar niks dus geen PVP, waar wij wel van houden is onze super gezellige community waar iedereen welkom is!
De xl uiteindelijk staat voor een ouder volwassen publiek maar dat betekent niet dat jonge mensen niet welkom zijn!
En ook al bestaan we al ruim 5 jaar de bodem zal nooit oud worden! XD

Kort verhaal maar als je joined kan je een lange gezellige relatie met ons verwachten met vele uitdagende survival momenten!

Tot snel!

Vincent en Marco
Owners Just Minecraft


Tags

Survival Economy Nederlands Bungeecord Lobby Hardcore

Minecraft Snapshot 20W22A

Minecraft Snapshot 20W22A We komen steeds dichter bij de Nether Update en tot nu toe moet ik zeggen dat het eerste wat ik wil doen is een paar dansende varkens zoeken! Nieuwe features in 20W22A Piglins now sometimes dance in celebration of a completed hunt Verandering..

De eerste 1.16 snapshot is gereleased!

De eerste 1.16 snapshot is gereleased! De allereerste snapshot van de MC Java Edition is gereleased. Dat 1.16 een Nether update zou worden wisten we al sinds Minecon, maar nu weten we ook wat de update gaat toevoegen aan het spel. Welke nieuwe blokken zijn er? Crimson Stems en Warpe..

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees!

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees! Op 10 december 2019 heeft Minecraft Java Edition een update gekregen. Er zijn onder andere bijen toegevoegd, zoals de naam van de update al liet blijken. Daarnaast ligt de focus op het fixen van bugs en het verbeteren van de performance. Bij..