Minekings Kingdom

Seizoen 3 van MineKings...... een geheel nieuw concept wat grootser wordt dan ooit!. Met ons eigen Lord Of The Rings concept. Je hoeft niet de films gekeken te hebben om mee te spelen op de server. Het oude kingdom gevoel blijft er gewoon gezellig in! Met gloednieuwe bosses, nieuwe events, wars en roleplay. De staff op deze server is altijd vriendelijk en behulpzaam. We zien jullie graag op de server!


Tags

PvP Kingdom Nederlands Survival

Versies

1.8 1.9 1.10 1.11 1.12

Minecraft Snapshot 20W22A

Minecraft Snapshot 20W22A We komen steeds dichter bij de Nether Update en tot nu toe moet ik zeggen dat het eerste wat ik wil doen is een paar dansende varkens zoeken! Nieuwe features in 20W22A Piglins now sometimes dance in celebration of a completed hunt Verandering..

De eerste 1.16 snapshot is gereleased!

De eerste 1.16 snapshot is gereleased! De allereerste snapshot van de MC Java Edition is gereleased. Dat 1.16 een Nether update zou worden wisten we al sinds Minecon, maar nu weten we ook wat de update gaat toevoegen aan het spel. Welke nieuwe blokken zijn er? Crimson Stems en Warpe..

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees!

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees! Op 10 december 2019 heeft Minecraft Java Edition een update gekregen. Er zijn onder andere bijen toegevoegd, zoals de naam van de update al liet blijken. Daarnaast ligt de focus op het fixen van bugs en het verbeteren van de performance. Bij..