Minekings Kingdom

Hey! zoek jij een kingdom server? Een originele server? Dan is deze server voor jou! Bij ons zijn er verschillende mogelijkheden zoals schepen varen, rijk worden in Balance en leuke RP. De staff is altijd vrolijk en staat open voor vragen. Er zijn speciale plekken in de custom map zoals Kencys (trade island), DragonsYard en Vulcano island Er is elke woensdag een Event! ook is pvp een onderdeel in deze server. Heb jij er al zin in? Join dan nu MineKings!


Tags

PvP Kingdom Nederlands Survival

Versies

1.8 1.9 1.10 1.11 1.12

Minecraft bestaat 10 jaar en herlanceert Minecraft Classic

Minecraft bestaat 10 jaar en herlanceert Minecraft Classic Minecraft is exact 10 jaar geleden (2009) voor het eerst gepubliceerd. Dat is een hele tijd geleden. Wat begon als een simpel spel dat je gratis kon downloaden, eindigde in een doorontwikkelde game op nagenoeg elk platform met in totaal meer dan 100..

Minecraft 1.14 snapshot 19W02A

Minecraft 1.14 snapshot 19W02A Veranderingen in 19W02A Nieuw in de 19W02A snapshot is onder anderen het kampvuur waar je heel langzaam je eten kan koken. Cartografie tabel toegevoegdTeammsg-commando toegevoegd dat een bericht stuurt naar alle spelers in je teamKampvuur toegevo..

Minecraft storymode vanaf nu ook op Netflix te beleven

Minecraft storymode vanaf nu ook op Netflix te beleven Het eerste seizoen van de Minecraft Story modes is vanaf nu ook op Netflix te zien In 2015 kwam de eerste episode van de Minecraft story mode uit voor de PC en consoles. Nu een paar jaar later brengt Netflix weer nieuw leven in de Minecraft story mo..