Minetrack PREMIUM

Minetrack is een 100% Nederlandse Minecraft server.

Ooit je eigen pretpark willen bouwen in Minecraft? Dan ben je hier aan het juiste adres, wij zijn namelijk een pretpark server. Op onze Creative server kun je op grote plots je eigen achtbanen en andere attracties bouwen. Dit kun je doen met behulp van Traincarts, WorldEdit, Wireless Redstone en meer. Daarnaast staan wij altijd open om nieuwe plugins toe te voegen, zodat jij je ideale pretpark kan bouwen.

Onze survival server heeft een hechte community is daardoor een gezellige plek om vele uren door te brengen. De focus ligt voornamelijk op de economie, wat de server competitief maakt. Daarnaast wordt er natuurlijk ook veel samengewerkt, omdat er veel bouwplekken rondom de spawn beschikbaar zijn.

Er is nog veel meer te vinden op onze server. Kom je langs? We zijn 24/7/365 open, join de server op play.minetrack.nl.


Tags

Survival Creative Economy Nederlands Bungeecord Lobby
Minetrack Minetrack Minetrack Minetrack

Minecraft Snapshot 20W22A

Minecraft Snapshot 20W22A We komen steeds dichter bij de Nether Update en tot nu toe moet ik zeggen dat het eerste wat ik wil doen is een paar dansende varkens zoeken! Nieuwe features in 20W22A Piglins now sometimes dance in celebration of a completed hunt Verandering..

De eerste 1.16 snapshot is gereleased!

De eerste 1.16 snapshot is gereleased! De allereerste snapshot van de MC Java Edition is gereleased. Dat 1.16 een Nether update zou worden wisten we al sinds Minecon, maar nu weten we ook wat de update gaat toevoegen aan het spel. Welke nieuwe blokken zijn er? Crimson Stems en Warpe..

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees!

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees! Op 10 december 2019 heeft Minecraft Java Edition een update gekregen. Er zijn onder andere bijen toegevoegd, zoals de naam van de update al liet blijken. Daarnaast ligt de focus op het fixen van bugs en het verbeteren van de performance. Bij..