Ome Joey's Wereld | SMP | 1.18.x

Welkom bij Ome Joey's Wereld, de gezelligste vanilla 1.18 SMP server van Nederland.

Wij zijn een wat kleinere, gemoedelijke survival server waar iedereen vrij is om te spelen op zijn / haar manier. Niets hoeft, alles mag (mits binnen de regels dan). Door trouw te blijven aan de originele Minecraft-formule wordt het je bovendien niet te makkelijk gemaakt.
Met behulp van Towny is het daarbij mogelijk om een eigen stad te stichten waarmee je stadsgrenzen voorgoed beschermd zijn tegen buitenstaanders. Spaar genoeg knaken ($) en run een eigen winkel op de spawn!

Verdere kenmerken van onze server:
* Volledige 1.18 wereld (Caves & Cliffs: Part II)
* Hoge moeilijkheidsgraad
* Oorlogen mogelijk met Towny
* McMMO (abilities uitgeschakeld)
* Veilinghuis
* Géén betaalde ranks
* Iedere 2 weken nieuwe krachtige eindbazen

Onze server is óók geschikt voor Bedrock-spelers!

Nieuwsgierig geworden? Word lid van onze Discord en speel mee via mc.omejoeyswereld.nl.

Discord: discord.gg/6UmnEnp9eS


Tags

Survival PvP Vanilla RPG Nederlands Economy

Minecraft Snapshot 20W22A

Minecraft Snapshot 20W22A We komen steeds dichter bij de Nether Update en tot nu toe moet ik zeggen dat het eerste wat ik wil doen is een paar dansende varkens zoeken! Nieuwe features in 20W22A Piglins now sometimes dance in celebration of a completed hunt Verandering..

De eerste 1.16 snapshot is gereleased!

De eerste 1.16 snapshot is gereleased! De allereerste snapshot van de MC Java Edition is gereleased. Dat 1.16 een Nether update zou worden wisten we al sinds Minecon, maar nu weten we ook wat de update gaat toevoegen aan het spel. Welke nieuwe blokken zijn er? Crimson Stems en Warpe..

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees!

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees! Op 10 december 2019 heeft Minecraft Java Edition een update gekregen. Er zijn onder andere bijen toegevoegd, zoals de naam van de update al liet blijken. Daarnaast ligt de focus op het fixen van bugs en het verbeteren van de performance. Bij..