Ouroboros

Minecraft survival
Ouroboros is een Nederlandstalige, gezellige server die draait op 1.18. Actief, volop in ontwikkeling en aan het uitbreiden. De server heeft een economie systeem waarbij spelers zelf playershops kunnen huren om spullen te verkopen. Verdien ook geld met quests en jobs!

Een voorproefje van de server:
- Bouw je eigen base. Claim land en breid uit.
- Doe mee met events die elke week georganiseerd worden! Dit kunnen kleine en grote events zijn. Bijvoorbeeld racen op circuit Zandvoort, zoveel mogelijk vis in een half uur vangen of de mooiste screenshots maken
- Organiseer een duel in de arena
- Verdien geld met quests, jobs en het verkopen van spullen in je eigen playershops. Maak reclame voor je shops
- Breng een avond door in de casino op de server
- Of kom gezellig een hamburger eten in de MacDonalds!

Ontdek de andere dingen op de server! Joinen kan met Java & Bedrock. De server is 24/7 open. Join de discord om op de hoogte te blijven van alle server nieuwtjes, de events en om je vragen te stellen.

- NL/BE/EN
- Java & Bedrock compatible
- Economie
- Zelf claim systeem
- Skils
- PVP & PVE
- Extra Enchantments
- Extra Items
- Shops
- Gamemode Hard
- Discord: https://discord.gg/ya79YSCmum
- Cheat Protection
- 24/7 Online
- Versie 1.17. 1


Minecraft Snapshot 20W22A

Minecraft Snapshot 20W22A We komen steeds dichter bij de Nether Update en tot nu toe moet ik zeggen dat het eerste wat ik wil doen is een paar dansende varkens zoeken! Nieuwe features in 20W22A Piglins now sometimes dance in celebration of a completed hunt Verandering..

De eerste 1.16 snapshot is gereleased!

De eerste 1.16 snapshot is gereleased! De allereerste snapshot van de MC Java Edition is gereleased. Dat 1.16 een Nether update zou worden wisten we al sinds Minecon, maar nu weten we ook wat de update gaat toevoegen aan het spel. Welke nieuwe blokken zijn er? Crimson Stems en Warpe..

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees!

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees! Op 10 december 2019 heeft Minecraft Java Edition een update gekregen. Er zijn onder andere bijen toegevoegd, zoals de naam van de update al liet blijken. Daarnaast ligt de focus op het fixen van bugs en het verbeteren van de performance. Bij..