[Project Morgathe][1.8+][RP]

De Morgathe server


Projectleider: Quentius // Nick
Eventmanager: iAnnii // Guus
Admin: GoodNite // Djaami

De Morgathe server is een minecraft roleplay server waar verschillende groeperingen hun macht proberen uit te bereiden. Dat doen ze door oorlogen te voeren, en door te handelen. Het speelt zich allemaal af in de tijd van de gouden eeuw.


Om de server leuk en actief te houden zullen er elke maand nieuwe gebieden, gear, resource packs, en updates komen.


Er zullen groeperingen zijn zoals: cowboys, rijke edelen, assassins, piraten, maya’s, handelaren, rovers… en ga zo maar door. Deze groeperingen hebben allemaal een eigen stuk land hier kunnen ze steden en dorpen op bouwen. Ze kunnen hun land uitbreiden door dorpen en steden over te nemen van andere groepen. Er zijn ook speciale oorlogen en open handelsgebieden. In de oorlogsgebieden mogen forten gebouwd worden. En er mag altijd gevochten worden. In de open handelsgebieden mag vrij gehandeld worden. Hier mag echter NIET gevochten worden.
Wel zijn er duidelijke regels voor het oorlog voeren. Een oorlog moet natuurlijk voor beide partijen leuk blijven.

Wij hebben op het moment de volgende groeperingen

Estoria
Leider: Quentius


Myrdo
Leidster: Noalabeertje


Avalon
Leider: Arfallus


Eleazar
Leidster: xOfficialJulia


Seltra
Leider: TheStefanosTuber


Ethem
Leider: Edgarskuh


Sadith
Leider: Haruneke


Nymeria
Leidster: Queenhakaka


Alpharion
Leider: xLeas

Openhandelsgebied
Leider: Napoleon
Er zijn meerdere groeperingen die nog onderdanen en zelfs nog co-leiders zoeken. Wij hopen jou ook snel te zien op de server.

Momenteel hebben wij een:
Bouwserver: Krijg je van je leid(st)er, net zoals de dynmap.
Complete server (16GIG) IP: morgathe.nl / http://play.morgathe.nl:8123/
OS server: Krijg je van je leider.
Discord Server: https://discord.gg/rqtUyWK

De server heeft een erg makkelijk join systeem. Voer hiervoor het commando /volk uit. Vervolgens kun je uit een van de volkeren kiezen. Om erin gezet te worden hoef je alleen nog je skypenaam in de chat te typen zodat je leid(st)er je kan toevoegen op skype. Momenteel zoeken Sadith & Ethem erg veel mensen. Hier kun je dus binnen no time aan de macht komen en snel een eigen stad krijgen. Hier gaat onze voorkeur voor de nieuwe joins naar uit.

Hopelijk tot op de server en veel speelplezier.


Tags

Survival PvP RPG Nederlands

Versies

1.8

Minecraft Snapshot 20W22A

Minecraft Snapshot 20W22A We komen steeds dichter bij de Nether Update en tot nu toe moet ik zeggen dat het eerste wat ik wil doen is een paar dansende varkens zoeken! Nieuwe features in 20W22A Piglins now sometimes dance in celebration of a completed hunt Verandering..

De eerste 1.16 snapshot is gereleased!

De eerste 1.16 snapshot is gereleased! De allereerste snapshot van de MC Java Edition is gereleased. Dat 1.16 een Nether update zou worden wisten we al sinds Minecon, maar nu weten we ook wat de update gaat toevoegen aan het spel. Welke nieuwe blokken zijn er? Crimson Stems en Warpe..

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees!

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees! Op 10 december 2019 heeft Minecraft Java Edition een update gekregen. Er zijn onder andere bijen toegevoegd, zoals de naam van de update al liet blijken. Daarnaast ligt de focus op het fixen van bugs en het verbeteren van de performance. Bij..