PureFactions

PureFactions is een gloednieuwe Nederlandse server gemaakt door en voor Minecraft spelers! De server maakt gebruik van Factions. Creëer je eigen Faction met vrienden of join een bestaande Faction. Sluit bondgenootschappen af of ga de strijd aan met andere Factions. Verdien geld door items te verkopen of door te voten. Staat jouw item niet in de shop? Veil dan je items aan andere spelers met Auctions. Train je skills met McMMO en speel abilities vrij. En het allerbelangrijkste: maak lol! De staff zorgt ervoor dat de spelers een plezierig tijd kunnen beleven op onze server. Onze staff heeft veel ervaring met servers, dus zij weten wat ze doen.

Onze server staat open voor ideeën en suggesties. Deze kun je doorgeven aan de staff in de server. Samen proberen we een leuke community op te bouwen en de server te verbeteren.

Tot snel op onze server!


Tags

Survival PvP Factions Economy Nederlands

Versies

1.8 1.9 1.10 1.11 1.12

Minecraft Snapshot 20W22A

Minecraft Snapshot 20W22A We komen steeds dichter bij de Nether Update en tot nu toe moet ik zeggen dat het eerste wat ik wil doen is een paar dansende varkens zoeken! Nieuwe features in 20W22A Piglins now sometimes dance in celebration of a completed hunt Verandering..

De eerste 1.16 snapshot is gereleased!

De eerste 1.16 snapshot is gereleased! De allereerste snapshot van de MC Java Edition is gereleased. Dat 1.16 een Nether update zou worden wisten we al sinds Minecon, maar nu weten we ook wat de update gaat toevoegen aan het spel. Welke nieuwe blokken zijn er? Crimson Stems en Warpe..

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees!

Minecraft (Java Edition) 1.15 is uit: Buzzy Bees! Op 10 december 2019 heeft Minecraft Java Edition een update gekregen. Er zijn onder andere bijen toegevoegd, zoals de naam van de update al liet blijken. Daarnaast ligt de focus op het fixen van bugs en het verbeteren van de performance. Bij..